همۀ کتابها کم عمق ها: اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نیکلاس کار 4.0 18 پاسخ های کوتاه به پرسش های اساسی استیون هاوکینگ 3.8 5 دوپامین، مولکولی با خواص شگفت انگیز: چگونه یک ماده خاص مغز می تواند فرآیندهای عشق، جنسی و خلاقیت را ایجاد کند و مسیر سرنوشت نوع بشر را تعیین نماید دانیل زد لیبرمن 4.2 9 سرزمین گوجه های سبز (رمان) هرتا مولر 3.2 4 جهان های موازی: سفری به آفرینش، ابعاد بالاتر و آینده جهان میچیو کاکو 4.1 1 نابخردی های پیش بینی پذیر: نیروهای پنهانی که به تصمیم ما شکل می دهند دن آریلی 3.8 6 طرح بزرگ لئونارد ملودینو 4.0 1 فیزیک ناممکن ها: بررسی علمی دنیای فیزرها، میدان های نیرو، دورفرستی و سفر در زمان میچیو کاکو 4.3 1 تاریخچه ی تقریبا همه چیز بیل برایسن 4.1 1 روزنامه ی سفر میمنت اثر ایالات متفرقه ی امریغ احمد شاملو 3.9 0 حیات 3: انسان در عصر هوش مصنوعی مکس تگمارک 4.1 4 مغز: داستان شما دیوید ایگلمن 4.7 2 ساعت ساز نابینا ریچارد داوکینز 3.1 6 پشت پرده ی ریاکاری: چگونه به هر کس دروغ می گوییم، به ویژه به خودمان دن آریلی 3.9 5 ترانه های کوچک غربت احمد شاملو 4.5 1 هفت و نیم درس درباره ی مغز لیزافلدمن بارت 4.4 0 دن آرام (جلدهای اول و دوم) جلد 1 میخائیل الکساندروویچ شولوخوف 5.0 2 یادداشت های امیراسدالله علم: از 1346/2/1 تا 1352/12/21 (متن کامل) جلد 1 امیراسدالله علم 3.8 4 یادداشت های علم (متن کامل): سال 56 - 1355 جلد 6 امیراسدالله علم 4.5 2 هفت درس کوتاه فیزیک کارلو روولی 4.0 3