یدالله رویایی یدالله رویایی پدیدآور دنبال کردن 7 دنبال کننده دنبال کردن یدالله رؤیایی مشهور به رؤیا (۱۷ اردیبهشت ۱۳۱۱ – ۲۳ شهریور ۱۴۰۱) شاعر ایرانی بود که در دهههای آخر زندگیاش در پاریس زندگی میکرد. او در شامگاه ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ در پاریس درگذشت. همۀ کتابها یرما فدریکو گارسیالورکا 2.9 1 من گذشته: امضا یدالله رویایی 3.0 1 هفتاد سنگ قبر یدالله رویایی 4.0 1 شعر، نقاشی، قصه بهرام اردبیلی 5.0 0 گزینه اشعار 1333 تا 1378 یدالله رویایی 4.5 0 ای تاریخ ما را به یاد داشته باش: به همراه منظومه ی چهره ی طبیعت، شعرها و مکاتبات بادیه نشین - رویا هوشنگ بادیه نشین 4.0 0 لبریخته ها: گزینشی بر اساس همخوانی های شکل و ساختمان یدالله رویایی 5.0 0 عبارت از چیست؟ یدالله رویایی 5.0 0 در جستجوی آن لغت تنها: شعرهای 1345 - 1387 یدالله رویایی 5.0 0 هلاک عقل به وقت اندیشیدن یدالله رویایی 3.0 1 چهره ی پنهان حرف یدالله رویایی 5.0 0 نامهها پرویز اسلام پور 0.0 0