بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

جزئیات پست

بهخوان

1402/05/01

خواندن 2 دقیقه
(0/1000)

نظرات

زیر همین پست اعلام میکنم:
هوا را از من بگیر، کره ی بادام زمینی را نه!
من جزو اون دسته‌ایم که تواما عاشق کره‌بادوم‌زمینی و حمص ن😊
هدفتون از همچین پستی چی بود دقیقا؟!
6
دقیقا منم همین سوال رو داشتم! 
شاید چون روز کره‌ی بادام‌زمینی و شکلات بوده امروز😅 
بهخوان

1402/05/02

23 جولای در تقویم جهانی یک مناسبت بامزه است به نام روز کره‌ی بادام‌زمینی و شکلات. به بهانه‌ی همین روز ما تصمیم گرفتیم چندتا از کتاب‌های خوبی رو معرفی کنیم که این کره‌ی خوشمزه در اون‌ها ایفای نقش کرده. 
راستش را بگویم به نظرم این  پست هیچ آورده ای نداشت، اتفاقا در این ایام بی جا هم به نظر می رسید 
درباره خود کره بادام زمینی هم، بنده کاملا بی تفاوتم. 
اسب

1402/05/02

چه بامزه بود :)
از نظر من اولا که گفتید کره بادام زمینی مثل کتابه باید با این موضوع ادامه میدادید وسطا احساس میشه که رشته کلام از دست نویسنده خارج شده ولی موضوع متفاوتی بود
ولی ما به بادام‌زمینی می‌گوییم «پسته‌شامی». ما که نه، خیلی‌ها می‌گویند. در فرهنگ سخن هم علاوه بر بادام زمینی، پسته‌شام و پسته‌شامی را آورده‌اند. رضی هیرمندی هم پسته‌شامی ترجمه می‌کند.
در لغت‌نامه دهخدا نوشته‌اند: معمولاً «پستهٔ زمینی» نامیده می‌شود.
درباره‌ی مزه‌ کره‌اش هم خدمتتان عارضم که من نکته‌اش را نگرفته‌ام. به تنهایی که خوردن ندارد، اگر با عسل ترکیب شود؛ هی، می‌شود بهش فکر کرد.
کلا هم نمی‌دانم این گیاه از کی وارد این سرزمین شد.
1
گفتید رضی هیرمندی! لابد آن شعر بامزه شل سیلوراستاین  با ترجمهٔ جناب هیرمندی به یادتان آمده! یک ساندویچ پسته شامی دیگر! نه؟😀 
الحق که ترویج گر کتاب اسم خوبیه براتون. 😁 مشتاق شدم همه کتابهایی که اسم بردید بخونم.
1
البته بهتر بود میگفتم صفت خوبی. 😊