جزئیات پست
43
(0/1000)
نظرات
23 جولای در تقویم جهانی یک مناسبت بامزه است به نام روز کرهی بادامزمینی و شکلات. به بهانهی همین روز ما تصمیم گرفتیم چندتا از کتابهای خوبی رو معرفی کنیم که این کرهی خوشمزه در اونها ایفای نقش کرده.
0
راستش را بگویم به نظرم این پست هیچ آورده ای نداشت، اتفاقا در این ایام بی جا هم به نظر می رسید
0
از نظر من اولا که گفتید کره بادام زمینی مثل کتابه باید با این موضوع ادامه میدادید وسطا احساس میشه که رشته کلام از دست نویسنده خارج شده ولی موضوع متفاوتی بود
0
ولی ما به بادامزمینی میگوییم «پستهشامی». ما که نه، خیلیها میگویند. در فرهنگ سخن هم علاوه بر بادام زمینی، پستهشام و پستهشامی را آوردهاند. رضی هیرمندی هم پستهشامی ترجمه میکند. در لغتنامه دهخدا نوشتهاند: معمولاً «پستهٔ زمینی» نامیده میشود. دربارهی مزه کرهاش هم خدمتتان عارضم که من نکتهاش را نگرفتهام. به تنهایی که خوردن ندارد، اگر با عسل ترکیب شود؛ هی، میشود بهش فکر کرد. کلا هم نمیدانم این گیاه از کی وارد این سرزمین شد.
1
0
گفتید رضی هیرمندی! لابد آن شعر بامزه شل سیلوراستاین با ترجمهٔ جناب هیرمندی به یادتان آمده! یک ساندویچ پسته شامی دیگر! نه؟😀
0
سید محمد بهروزنژاد
1402/05/01
0