خواهم خواند پاییز آمد؛ خاطرات فخرالسادات موسوی همسر شهید احمد یوسفی گلستان جعفریان 4.2 53 موتورسوار چمران: خاطرات سیدعباس حیدر رابوکی نیروی شناسایی و عملیات ستاد جنگ های نامنظم حمیدرضا جوانبخت 4.2 6 فصل شکوفههای نخل محدثه دلنواز 5.0 2 رکاب زنان در پی شمس: از تبریز تا قونیه، از قونیه تا دمشق حسن کرمی قراملکی 4.0 0 جنگ چهره ی زنانه ندارد اسوتلانا آلکسیویچ 4.3 46 در اسارت فرهنگ: ریشه یابی خلق و خو، آداب و عادات ما ایرانی ها طاهره(مظاهری) شیخ الاسلام 0.0 1 همپای مسافر اردیبهشت مهدی قزلی 3.7 11 مرد رویاها سیدمهدی شجاعی 4.4 27 به امین بگو دوستش دارم مریم راهی 4.6 16 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان نادر ابراهیمی 4.6 42