خواهم خواند استاد عشق ایرج حسابی 4.4 15 فاصله ها؛ راز همدلی چیست؟ هایدی ال مایبام 4.8 1 زندگی خود را دوباره بیافرینید جفری ای. یانگ 4.3 37 ما و علوم انسانی 1 دانشگاه باقر العلوم 5.0 1 آشنایی با هنر پرمایه نوشتن براساس مفاهیم و اصول تفکر انتقادی لیندا الدر 3.1 3 پری دخت: مراسلات پاریس طهران حامد عسکری 3.7 112 پرسیدن مهم تر از پاسخ دادن است: درآمدی بر فلسفه دنیل کلاک 3.9 8 زاده شده برای ایمان (خدا علم و منشا باورهای طبیعی و فراطبیعی) اندرو نیوبرگ 5.0 2 شرح مبسوط منظومه مرتضی مطهری 0.0 0 شرح مبسوط منظومه مرتضی مطهری 0.0 0 قرآن در اسلام سیدمحمدحسین طباطبائی 3.6 3 آموزش عقاید (دوره کامل سه جلدی) محمدتقی مصباح یزدی 4.3 1 چگونه سکولار نباشیم؟ تقریری از اندیشه چارلز تیلور جیمز کی. ای. اسمیت 4.0 3 پاداش: منطق پنهانی که انگیزه های ما را شکل می دهد دن آریلی 3.7 5 بازداشتگاه صورتی: نیروهای پنهانی که طرز فکر، احساس و رفتار آدمی را شکل می دهند آدام ال. آلتر 3.7 8 جان دادن در راه ایده ها: زندگی پرمخاطره فیلسوفان کاستیکا براداتان 2.3 1 قدرت شروع ناقص: جستارهایی درباره ی بهتر انجام دادن کارها لاله غزالی 3.8 25 نقش و حضور خدا در جهان هادی فنائی اشکوری 3.0 1 جهادگرد: روایتی از گردش های جهادی محسن ذوالفقاری 4.2 8 چیستی و نحوه وجود فرهنگ: نگرشی نوین به فلسفه فرهنگ سیدیدالله یزدان پناه 5.0 1