خواهم خواند چابکی در مدیریت هیجانات سوزان دیوید 5.0 0 قدرت هوش هیجانی: برگزیده نوشته های دانیل گلمن درباره مدیریت و رهبری امیر کامگار 0.0 0 جمهور افلاطون 4.5 4 آشنایی با مبانی استدلال اخلاقی بر اساس مفاهیم و اصول تفکر انتقادی لیندا الدر 2.7 1 و من دوستت دارم فردریک بکمن 3.9 53 نقش هایی به یاد: گذری بر ادبیات خاطره نویسی احمد اخوت 3.7 6 انجمن شاعران مرده ان.اچ. کلاین بام 4.1 92 انجمن ارواح غمگین لیز مدینگز 3.9 50 این خرده های لعنتی: نوشتاری در باب توقعات بیجا 4.0 1 هگل ریموند پلنت 1.0 0 گفت و گوی چهار نفره: حق با منه، تو اشتباه می کنی! تیموتی ویلیامسن 3.6 1 درآمدی به اسطوره شناسی عصبی - تکاملی عبدالرضا ناصرمقدسی 4.0 1 خدا و منطق در اسلام: خلیفه گری وحی از عقل جان والبریج 0.0 0 اختلاف نظر برایان فرانسیس 3.5 1 علم، دین و فلسفه: گفتگو با دکتر مهدی گلشنی مهدی گلشنی 4.0 0 فضایل ذهن: تحقیقی در ماهیت فضیلت و مبانی اخلاقی معرفت لینداترینکاوس زاگزبسکی 3.0 1 تئاتر فلسفه: گزیده ای از درس گفتارها، کوتاه نوشت ها، گفت و گوها و ... میشل فوکو 3.0 0 نواندیشان ایرانی: نقد اندیشه های چالش برانگیز و تاثیرگذار در ایران معاصر سیدعلی محمودی 2.5 0 فرهنگ و ارزش لودویگ ویتگنشتاین 5.0 1 اخلاق در سیاست مایکل جی. سندل 2.0 0