تکنولوژی 244 کتاب مینیمالیسم دیجیتال: انتخاب زندگی متمرکز در دنیایی آشفته کال نیوپورت 4.1 16 اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نیکلاس کار 4.0 20 همه دروغ می گویند: اینترنت چه چیزهایی درباره ی خود واقعی مان به ما می گوید؟ ست استیونز-دیویدوویتس 4.1 11 150 هشتگ: #نهضت سواد رسانه ای حسین حق پناه 4.0 4 مصائب من در حباب استارتاپ دنیل لاینز 4.1 7 بشقاب های سفره پشت باممان: پیامدهای ماهواره در خانواده: فقط خوردنی ها آلوده نیستند، دیدنی های آلوده، بسیار داریم محسن عباسی ولدی 4.1 6 تکنوپولی: تسلیم فرهنگ به تکنولوژی نیل پوستمن 3.6 2 زندگی 3/0: انسان بودن در عصر هوش مصنوعی مکس تگمارک 4.2 5 شبکه های خشم و امید: جنبش های اجتماعی در عصر اینترنت مانوئل کاستلز 3.2 3 سطح عمیق: روایت داستانی از توسعه و تجاری سازی یک فناوری مسعود جلیلوندخسروی 4.2 2 دایره المعارف مصور ماشین کاترین هنیسی 4.8 2 بلک بری هملت ویلیام پاورز 4.7 1 اینترنت ما: بیش تر دانستن و کم تر فهمیدن در عصر کلان داده مایکل جی. لینچ 4.0 1 ایلان ماسک: تسلا، اسپیس اکس و فتح آینده ای رویایی اشلی ونس 3.7 2 از صفر به یک: نکاتی درباره شرکت های نوپا و نقش آن ها در ساخت آینده بلیک جی مسترز 3.7 1 آینده انسان: زمینی کردن مریخ، سفر میان ستاره ای، جاودانگی، سرنوشت ما در فراسوی زمین میچیو کاکو 3.2 1 کتاب همراه بازاریابان دیجیتال: وقتی همه "قصه گو" شده اند چطور قصه گوی متفاوتی باشیم؟ برایان سولیس 2.8 1 اینفلوئنسر: برندسازی شخصی در عصر رسانه های اجتماعی (برنامه ای برای مدیریت و کسب درآمد از تاثیر گذاری خود به عنوان یک تولیدکننده محتوا) بریتنی هنیسی 2.7 2 هرگز به جایی نمی رسد!: خلق نت فلیکس و سرگذشت معرکه ی یک ایده مارک رندولف 2.5 1 تنها در کنار هم: چرا ما از فناوری بیشتر و از یکدیگر کمتر انتظار داریم؟ شری ترکل 3.5 1