بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

نیایش دریا

نیایش دریا

نیایش دریا

خالد حسینی و 3 نفر دیگر
3.6
29 نفر |
8 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

47

خواهم خواند

9

نویسنده در کتاب حاضر، در روایتی هرچند کوتاه، اما آکنده از احساس و تأثر داستان کودکان و آوارگان جنگ را به تصویر می کشد. انسان هایی که برای فرار از چنگال مرگ و پناه گرفتن در مأمنی امن، ترک وطن خویش می گویند و قدم در راه ناکجاآبادها می نهند. انسان هایی که در طول مدت جنگ به ناچار سختی های زندگی بر جان می خرند؛ اما از سرنوشت تلخ خود هیچ خبر ندارند؛ و مرزهای بی رحمی که راه بر آدمیان می بندند و زندگی را به دریای بی رحم و عمیق و وا می گذارند. حال در این کتاب، نیایشگری از جنس دردهای دریا دشت به بناشده است تا مرهمی برد زخم های دردکشیدگان نهد و روح انسان های غافل را از خواب غفلت بیدار کند.

یادداشت‌های مرتبط به نیایش دریا

امیررضا

1403/01/05

            کتاب رو دوست داشتم، بعد از خوندن بادبادک باز با اختلاف تبدیل به محبوب ترین نویسنده شد برام.
حالا بعد از حدود چهار سال سراغ این کتاب اومدم.
بعد از خوندن چند تا مرور به مرور یکی از دوستان برخوردم و اون نقدی بود به آقای حسینی. حرفشون هم این بود، چرا ایشون که انقدر زیبا از درد و رنج و آثار مخربی که به سر قربانیان که در این کتاب پناهنده ها هستند اومده، از اینکه چه کسی این بلا رو سر اونها آورده حرفی زده نشده؟ 
حالا حرف من هم همینه. آقای نویسنده که این کتاب رو برای تمام سنین نوشتند و حتما تعداد زیادی از کودکان هم اون رو میخونند، چرا از سکوت جهانیان نگفته؟ چرا نگفته که سازمان ملل چقدر بی خاصیت ومزخرفه، و چه کسی در واقع پشت این جنایت هاست. درسته تونسته منظوری که داشته رو با قلم قوی و تصاویر چشم انگیزش برسونه، اما این کافیه؟ آیا نباید همانطور که روضه‌خوانی میکنه و از رنج میگه، همونطور هم خشمش رو نسبت به دشمن که اینجا چیزیست فرضی نشون بده؟ پس تاریخ به چه درد میخوره؟
خواننده باید بدونه چه چیزی و چه کسانی باعث رنج این انسان های بی پناه شدند تا همونطور که براشون دل میسوزونه نسبت به دشمنانش هم آگاه باشه تا نتونن با فریبکاری چهره خوبی از خودشون نشون بدن