نارنج عمومیادبیاتشعر نارنج نفیسه سادات موسوی 4.1 5 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 15 خواهم خواند 5 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9786000334628 تعداد صفحات 80 تاریخ انتشار 1399/12/18 توضیحات کتاب نارنج، شاعر نفیسه سادات موسوی. لیستهای مرتبط به نارنج مصطفی مَدمُلی 1402/8/7 کتابهای شعر معناگرا 12 کتاب کتابهای شعر معناگرای نشر سوره مهر که مطالعه کرده ام؛ 0 18 یادداشتها محبوبترین جدید ترین نفیسه سادات موسوی 1401/4/1 نسبت به کتاب عاشقانه قبلی تنوع وزنها بالاتر رفته و بیش از ۱۵ وزن منحصر بفرد در کتاب استفاده شده. نشانه تکاپو و جنبوجوش روحی شاعر است که از سکون و یکجا نشینی فراری است و همواره در حال تلاش برای تجربه مسیرها و کارهای جدید و متفاوت است. برخلاف نام نارنج، رنجهای زیادی در ابیات غزلهای این مجموعه معرفی، مرور و تصویر میشود. 0 6 مصطفی مَدمُلی 1402/7/28 ... به تنها شدن خو گرفتیم آخر مگر غم نمی خواست از ما همین را؟! 0 16 معصومه امیرزاده 1401/10/16 به نام خدا به عنوان کسی که با شعر مانوس است میتوانم بگویم از غزل های خانم موسوی لذت بردم. ابیات زیادی را نشان کردم و احتمالا در ذهنم ماندگار میشود. مانند صبور باش که زخم زبان همراهان زمان که میگذرد التیام میگیرد اما نکته بعد این که فضای شعر خانم موسوی به شدت به فضای شعر اقای فاضل نظری نزدیک است. 2 18 فهیمه حدیدی 1403/6/10 تک بیت های دوست داشتنی بسیاری لا به لای شعرهای کتاب بود، برخی از آن ها در ذهنم می ماند و مهم تر از همه اسم شاعر، شاعری که نمی شناختم اما حالا منتظر کتاب ها و آثار جدیدشان می مانم :) 0 11