آنا گاوالدا و 1 نفر دیگر
2.5

1398/9/27

کتاب حاضر پیرامون داستان دو جوان، فرانک و بیلی است که در گردنه ای در رشته کوه های ساون گرفتار شده اند. این رمان یک یادآوری استادانه از عصر حاضر در پاریس و داستان تکان دهنده دوستی است. با تاریکی هوا، بیلی داستان هایی درباره زندگی خودشان تعریف می کند تا خودش و فرانک را آرام کند. به صورت متناوب رمان به بیان خاطرات کودکی دو شخصیت و معضلاتشان می پردازد. در قلب داستان تکان دهنده گاواندا، روح جوانمردی وجود دارد که نفس خواننده را در سینه حبس می کند و همچنین ایمان واقعی به اینکه قدرت هنر می تواند ضعیف ترین ما را تا چشم اندازهای جدید بلند کند، چشم اندازهایی که از آن می توان آینده ای سرشار از امید، عشق و شکوه را دید.

داستان ابکی و ناامید کننده‌ی بود😒چرا خوندم؟ خب ادم باید یکم اشغال بخونه تا بتونه یه الگو برای کشف‌ش داشته باشه.⁦ಠ⁠_⁠ಠ⁩

داستان درمورد دختریه که مادرش توی یازده‌ماهگی رهاش کرده. توی زاغه ماشین زندگی میکنه ، بد دهنه، افت تحصیلی شدید داره و کلا امیدی بهش نیست.تا روزی که  توی قرعه کشی برای بازی کردن نمایش کلاسی انتخاب میشه. ⁦(⁠☉⁠。⁠☉⁠)⁠!⁩
نقش مقابلش؟ اوه یه پسر تیتیش مامانی تر تمیز لفظه قلم حرف زن!
عالیه، جفت مناسبی برای هم ان.⁦(゚⁠ο゚⁠人⁠)⁠)⁩
از نظر روانی دختره شخصیت وابسته داشت و پسر داستان ما هم به دلیل روابط داغون با پدر و جبر پدر چی بود؟
بچه نشیمنگاهی بود⁦(⁠ノ⁠ಠ⁠益⁠ಠ⁠)⁠ノ⁠彡⁠┻⁠━⁠┻⁩
دختر داستان ما عاشق پسره.ست، چرا؟ چون تنها کسیه که بهش گفته مهمه و نظرش قابل احترامه  ، کف بزنید دوستان👏👏

کاش اناگاوالدا رو از نزدیک میدیدم، یه پیام داشتم براش🫶

پ‌ن: این کتاب باعث میشه فکر کنم همه میتونن کتاب بنویسن و اصلا نیازی به ترسیدن نیست،چون کی اهمیت میده که داری یه مشت اشغال چاپ میکنی؟

پ‌ن²:داستان توی فرانسه اتفاق میوفته،مهد ازادی و ای چرت و پرتا که فکر میکنن واقعیه

پ‌ن³:ترجمه‌شم بد بود.