معرفی کتاب چگونه سلامت عاطفی داشته باشیم اثر اولیور جیمز مترجم سما قرایی

چگونه سلامت عاطفی داشته باشیم

چگونه سلامت عاطفی داشته باشیم

اولیور جیمز و 2 نفر دیگر
4.1
7 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

17

خواهم خواند

6

ناشر
هنوز
شابک
9786006047010
تعداد صفحات
168
تاریخ انتشار
1399/3/25

توضیحات

        :خوشبختی برای هرکسی معنای متفاوتی دارد.نویسنده کتاب به جای این که ما را به جست و جوی خوشبختی بفرستد، تشویق مان می کند که سلامت عاطفی مان را ارتقا دهیم.او برای سلامت عاطفی ویژگی هایی بیان می کند و شیوه هایی برای رشد هر ویژگی ارائه می دهد. این کتاب به ما کمک می کند که تاثیر فشارهای عاطفی بر زندگی روزمره مان را بشناسیم و دریابیم چگونه بر الگوهای ناکارآمد غلبه کنیم و با آگاهی بیش تر رویکرد جدیدی به زندگی پیدا کنیم.با مطالعه مجموعه جدید کتاب های خودیاری««مدرسه زندگی»» توان ما برای مقابله با برخی از ««سخت ترین »» مشکلات زندگی افزایش می یابد.این افزایش توان هم آگاه کننده است، هم مفید و آرامش بخش.کتاب های این مجموعه نشان می دهند که ««خودیاری»» واقعی به چه معناست...الن دوباتن  ، بنیان گذار««مدرسه زندگی»»««مدرسه زندگی راه هایی اساسی پیش روی ما قرار می دهد تا به کمک ـم خت به گنجینه دانش انسانی دست یابیم.»»...روزنامه ایندیپندنت آن ساندی
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به چگونه سلامت عاطفی داشته باشیم

لیست‌های مرتبط به چگونه سلامت عاطفی داشته باشیم

یادداشت‌ها

          .
چگونه سلامت عاطفی داشته باشیم
نوشته آلیور جیمز
ترجمه سما قرایی

«من می‌گویم ما به این دلیل آفریده شده‌ایم که سلامت عاطفی‌مان را بهبود بخشیم، بیشتر در زمان حال زندگی کنیم، اصیل‌تر‌ و با بصیرت‌تر بوده، سیال‌تر باشیم و روابط صمیمانه‌ای با دیگران داشته باشیم؛ و البته پر نشاط‌تر‌ و شادتر باشیم؛ اما چطور می‌توانیم با این چالش‌ها که سد راه بهبود و ترقی‌اند مقابله کنیم؟»

آلیور جیمز در کتاب خود سعی بر راهنمایی ما به سوی توسعه فردی دارد؛ او اعتقاد دارد که سلامت عاطفی و سلامت روانی لزوما همراستا با یکدیگر نیستند. 

 او در این کتاب به بررسی سازوکار تربیتی و کاربردی برای ارتقا سلامت عواطف در سطح فردی و اجتماعی قلم‌فرسایی کرده و با بررسی تحقیقات روز دنیا(همراه با منابع) علت چیرگی محیط بر ژن را با کنکاش در پروژه ژنوم، دلیلی بر خودآگاهی ما نسبت به ارتقا سلامت‌مان می‌داند.
از نظر او سلامت عاطفی کامل وجود ندارد و ما می‌توانیم تنها در پی بهبود حداکثری آن باشیم که قدم اول آن خودآگاهی و متعاقب آن ایجاد اراده آزاد است. 

او سلامت عاطفی را دارای پنج بعد می‌بیند:
۱- بینش یابی نسبت به خود و ویژگی‌های منحصر به فردی که از والدین به ارث برده‌ایم.
۲- در حال زندگی‌کردن‌ و خودشناسی: که لزوم آن توجه نامشروط والدین و محبت سالم در کودکی است.
۳- رابطه دوسویه دلبستگی ایمن(ارتباطات سالم) و سلامت عاطفی.
۴- اصالت در مشاغل؛ چرا که در زندگی امروز بخش عظیمی از زیست ما در تحصیلات و مشاغل می‌گذرد.
۵-نشاط و بازی‌گوشی در تربیت فرزندان(برای شکستن الگوهای مخرب نسل‌های پیش و خلق الگوهای مناسب نسل‌های آتی).

جیمز داشتن سلامت عاطفی را در گرو چهار فاکتور مهم: عشق و محبت والدین در کودکی، توجه به نیازهای کودک، داشتن تجربه دردناک هشیار کننده و داشتن تجربه درمانی یا معنوی می‌داند.

فراموش نکنیم که جامعه سالم برآیند افراد سالم آن جامعه است.

مؤسسه مدرسه زندگی (The school of life) یک‌ مؤسسه انگلیسی است که توسط آلن دوباتن تأسیس شده و هدف آن کاربردی و ساده‌ کردن فلسفه و مطالعات انسانی برای عموم مردم است. نشر هنوز با مجوز رسمی از این مؤسسه معتبر، کتاب‌های خودیاری مناسبی را چاپ و منتشر کرده است.

پی نوشت: اولین بار آلفرد آدلر سنت کتاب‌های خودیاری را وارد حوزه روانشناسی کرد که موجب خودآگاهی بیشتر مخاطبان این رشته در راستای توسعه فردی و خودشناسی شد. 
با این حال برای بهبود شرایط زیستی بهتر است علاوه بر این کتاب‌ها از کمک متخصص و درمان‌گری مناسب بهره برد.

در پناه خرد
        

0