آخرین فرصت آخرین فرصت سمیرا اکبری 4.5 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 5 خواندهام 10 خواهم خواند 5 خرید از کتابفروشیها ناشر به نشر شابک 9789640235218 تعداد صفحات 312 تاریخ انتشار 1402/1/1 توضیحات کتاب آخرین فرصت، سمیرا اکبری. بریدۀ کتابهای مرتبط به آخرین فرصت آبی دیروز آخرین فرصت سمیرا اکبری 4.5 2 صفحۀ 226 + میگم علی زشت نیست، اینجوری سرت پایین باشه و با زنهای دوست و فامیل حرف بزنی؟ یه موقع ناراحت نشن؟ علی بلند شد، به طرف پنجره رفت و گفت: - نه عزیزم، ناراحت که نمیشن هیچ، اتفاقا زیر نگاه نامحرم معذب هم نیستن و راحت صحبتشون رو میکنن. این حکم اسلامه، دوست و آشنا هم فرقی نمیکنه. مثلا خانم نافهفشان، چند ساله که منشی دفترمه؟! فرح خانم رو چندبار تا حالا دیدم؟ چند دفعه رفتیم خونهٔ خاله جان؟! سوالهایش گیجم کرد. متوجه منظورش نشدم. - شاید باور نکنی، اما اگر الان این پنجره رو باز کنم و فرح خانم، خاله جان و خانم نافهفشان جلوی روم ظاهر بشن، نمیتونم از هم تشخیصشون بدم. فقط از تُن صداشون میتونم بفهمم کدوم هستن. این حرفش تنم را لرزاند. نگاهش کردم و اشک به چشمهایم دوید. 0 0 انتشارات به نشر 1403/9/18 آخرین فرصت سمیرا اکبری 4.5 2 صفحۀ 28 1 0 لیستهای مرتبط به آخرین فرصت محمد مبینی 1402/8/18 کتابهایی که آیتالله خامنهای دربارهش نظر دادند 90 کتاب کتابهایی که آیت الله خامنه ای درباره آنها صحبت کردهاند یا یادداشت نوشته اند 2 90 پستهای مرتبط به آخرین فرصت انتشارات به نشر 1403/7/5 تحسین شده و مفتخر به تقریظ مقام معظم رهبری 0 20 یادداشتها محبوبترین جدید ترین انتشارات به نشر 1402/9/5 این رمان مرور خاطرات دوران زندگی و رزمندگی شهید علی کسایی است ، علاوه بر آن میتوان کتاب آخرین فرصت را #تاریخ_شفاهی دوران انقلاب و جنگ ایران و عراق دانست که در قالب داستانی واقعی؛ «صمیمیت و سادهزیستی»، «احترام به والدین»، «عشق به همسر و فرزند»، «صبر و ایثار»، «توجه به بیتالمال و حقالناس»، «عفت و حیا» و «فداکاری و شهادت» را زیبا و هنرمندانه به تصویر کشیده است. آخرین فرصت را سمیرا اکبری نوشت .او زندگی عاشقانه و انقلابی شهیدعلی کسایی، مربی و مسئول عقیدتی سیاسی مرکز پیاده ارتش شیراز را در 313 صفحه روایت کرد. علی کسایی در ۱۴ آذر ۱۳۳۴ مصادف با «عید غدیر» در شیراز به دنیا آمد، بیست و پنج سال بعد خطبه عقدشان توسط امام خمینی(ره) جاری شد و مراسم ساده عروسیشان نیز در روز «عید غدیر» برگزار شد. ایشان زندگیاش را وقف آموزش و تفسیر قرآن و نهج البلاغه و آرمانهای انقلاب اسلامی کرده بود، در روز عروسیاش دعا کرد تا خداوند شهادتش را هم روز «عید غدیر» قرار دهد. 0 4 سعیده رفیعی 1403/9/23 کتاب انقدر برام دوست داشتنی بود که نزدیک به ۸۰ درصد کتاب رو یک روزه خوندم (عجیب اینکه پسر کوچولوم همکاری کرد در شیطنت نکردن) داستان زندگینامه شهید علی کسایی بود پرداخت به حد خوبی روی شهید بود برعکس بعضی کتاب های شهدا که کلیات اتفاقات گفته میشه از اتفاقات انقلاب، جنگ و اتفاقات شخصی ولی خیلی پرداخت دقیقی درباره خود شهید نداره در همین حد ه که شهید در همه عرصه ها حضور داشت ولی در این کتاب مصادیق رفتاری شهید در خانواده در عبادت در کار در مواجهه با قرآن و خصوصا نهج البلاغه در مدیریت اقتصادی و ویژگی های اخلاقی شهید طوری بیان شده بود که انگار علی کسایی رو با تمام توصیفات به عنوان یه فرد عینی در اطراف مون میشناسیم و پیرنگ شخصیت رو انقدر آشکار و دقیق بیان کرده و خط ننداخته که کاملا میتونیم در الگوگیری شخصی تصور کنیم اگر علی کسایی توی فلان موقعیت که من نوعی گیر کردم قرار میگرفت چی کار میکرد؟ و این دقیقااال همون چیزی ه که کتاب شهدا باید ازش برخوردار باشه تا بتونیم بگیم مخاطب تونسته نقطه ربطش رو در زندگی شخصی خودش با شهید پیدا کنه مگه تاثیر از کتاب شهدا غیر از اینه؟ (البته اگر تاثیر بر افزودن داده های تاریخی ضمنی کتاب رو نادیده بگیریم) واقعا خوشحالم که تصویر جلد کتاب تغییر کرده :) 0 1