4.6
جلد 1

ناشر
مهرک
_

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

این کتاب شامل جلدهای 1 تا 5 مجموعه سرگذشت استعمار است.

لیست‌های مرتبط به سرگذشت استعمار

پست‌های مرتبط به سرگذشت استعمار

پدیده‌ی امسال #نمایشگاه_کتاب تا به این‌جا که گشته‌ام، کتاب سه جلدیِ فاخر #سرگذشت_استعمار از انتشارات #مهرک است.
شعار انتشارات مهرک را هم خیلی پسندیدم: #ناشر_کتاب_های_باادب !
انقدر در این سال‌ها کتاب‌های سبک و سخیف و بی‌محتوا دیده‌ام که شعار #انتشارات_مهرک به جانم نشست.

اما نکاتی در مورد خود کتاب:

یک. هر آن‌چه بوی نابوی #استعمار بدهد را از همه‌ی نوار پهناور تاریخ جمع کرده؛ به اشاره یا به تفصیل.

دو. من تاریخ خوانده‌ام در دانشگاه - در حد کارشناسی - و تاریخ کهن و ملل و دین و ضد دین را ورق زده‌ام. می‌دانم که روایت‌گری تاریخ چه مؤلفه‌هایی دارد. می‌دانم که مهم‌تر از پدیده‌ها علت پیدایش و سیرت و صورت پدیدآورندگانش است.
این را در این کتاب دیدم و پسندیدم.

سه. آفت تاریخ مثل آفت دیگر علوم، سوگیری است... این را بدانید. گریزی از این نیست. بالاخره شما در یک سوی این جبهه ایستاده‌اید. آن‌سو که باشید ملکه‌ی شما می‌شود فاتح و این‌سو که باشید ملکه‌ی آن‌ها می‌شود طماع متجاوز! آن‌چه در این کتاب مهم است این است که فکت‌های آن‌طرفی را هم آورده؛ آن‌جا که خودشان به خودشان صریح و برهنه گفته‌اند متجاوز!
و این یعنی کتاب دودچراغ‌خورده‌ای در دست دارید.

چهار. ادبیات کتاب روان است. به نحوی که محمد جان عزیز ده - یازده ساله‌ی من هم کتاب را گرفت و خواند و زمین نگذاشت... و این نعمتی بزرگ برای من و پسران کتاب‌خوان من است.

پنج. قیمتش هم مناسب است. 🤭

بخرید و بخوانید و حالش را ببرید.