معرفی کتاب How Do You Live? اثر گنزابورو یونسیو

3.1

ناشر
9781616209773
_

Anime master Hayao Miyazaki’s favorite childhood book, in English for the first time.

First published in 1937, Genzaburō Yoshino’s How Do You Live? has long been acknowledged in Japan as a crossover classic for young readers. Academy Award–winning animator Hayao Miyazaki (Spirited Away, My Neighbor Totoro, Howl’s Moving Castle) has called it his favorite childhood book and announced plans to emerge from retirement to make it the basis of a final film.

How Do You Live? is narrated in two voices. The first belongs to Copper, fifteen, who after the death of his father must confront inevitable and enormous change, including his own betrayal of his best friend. In between episodes of Copper’s emerging story, his uncle writes to him in a journal, sharing knowledge and offering advice on life’s big questions as Copper begins to encounter them. Over the course of the story, Copper, like his namesake Copernicus, looks to the stars, and uses his discoveries about the heavens, earth, and human nature to answer the question of how he will live.

This first-ever English-language translation of a Japanese classic about finding one’s place in a world both infinitely large and unimaginably small is perfect for readers of philosophical fiction like The Alchemist and The Little Prince, as well as Miyazaki fans eager to understand one of his most important influences.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به How Do You Live?

نمایش همه

mobina

mobina

اگه بخوام
          اگه بخوام خیلی خلاصه نظرم رو راجع به این کتاب بگم، می‌تونم از عبارتِ "کتاب علوم" استفاده کنم.

با دونستن راجع به انیمه‌ای که میازاکی ساخته، این کتاب به نظرم جالب اومد و خیلی کنجکاو شدم که بخونمش. ولی از همون اول که شروعش کردم، نتونستم باهاش ارتباط بگیرم و اگر با کسی کتاب رو همخوانی نمی‌کردم، توی همون فصل دوم کنارش می‌ذاشتم.

خوندنِ کتاب برام سخت بود و عملا به زور خوندمش. سه فصل ابتداییِ کتاب برام غیرقابل تحمل بود و انقدر یهو راجع به فیزیک و... صحبت می‌کرد که کلافه می‌شدم و بعد از هر پارگرافی که می‌خوندم، فریاد می‌زدم "مگه کتاب علومه؟!" 💀

فصل‌های ۴ تا ۸ این کتاب به نظرم بهترین بخش این کتاب بودن و به نظرم دقیقا فصل‌هایی بودن که مرتبط با موضوع کتاب بود. دقیقا توی این فصل‌ها، می‌شد اون رشد شخصیتی کوپر رو دید و اون روندی که برای انسان بهتری شدن باید طی می‌کرد رو به تصویر کشیده بود.
خوندنِ زندگی رومزه‌ی کوپر و دوستاش، بالا و پایین‌های روابطشون و اون دوستیِ قشنگی که داشتن، زیبا بود. این فصل‌ها ساده ولی خوب بودن و فقط به خاطر همین فصل‌ها به کتاب چنین امتیازی رو دادم.
بخش‌هایی از کتاب هم درباره‌ی سرگذشت ناپلئون بود که خیلی دوست داشتم و برام خیلی جالب بود.

دو فصل پایانی کتاب هم به تاریخ پرداخته بود و تا به خودم اومدم دیدم دارم راجع به تاریخچه‌ی مجسمه‌ی بودا و هند و حمله‌ی اسکندر می‌خونم که کاملا گیج‌کننده بود و برخلاف سرگذشت ناپلئون، هیچ ایده‌ای نداشتم که از چه چیزی به  این بخش از تاریخ رسیدن و قراره در نهایت، چه نتیجه‌ای ازش بگیرن؟

بخش‌هایی از کتاب هم شامل صحبت‌ها و نصیحت‌های داییِ کوپر می‌شد که با عنوان "دفترچه‌ی دایی" مشخص شده بودن. خوندنِ این بخش‌ها هم برام آزاردهنده بود و گاهی نمی‌فهمیدم داییه چی می‌گه و چجوری نتیجه‌گیری می‌کنه.

خوندنِ کتاب برای من مثل این بود که صرفا یه سری اطلاعات فیزیک و شیمی و تاریخ بخونم و حتی متوجه نمی‌شدم در نهایت، کتاب قراره چه نتیجه‌گیری‌ای داشته باشه.

این کتاب، برای سلیقه‌ی من مناسب نبود و فکر می‌کنم برای نوجوان‌ها مناسب‌تر باشه و ممکنه داستان رو بیشتر از من، دوست داشته باشن.☘️

نعیمک

نعیمک

1403/9/24

مهم‌ترین دلیل خواندن و ترجمۀ کتاب ساخته شدن آخرین انیمۀ میازاکی است که از روی این کتاب ساخته شده. با توجه به داستان و تبلیغات انیمه، ظاهراً هیچ ربط محکمی بهم ندارند و اگر دوبه‌شک هستید که اول کتاب را بخوانید یا نه؟ احتمالاً در دو دنیای متفاوت هستند. مقدمۀ کتاب از نیل گیمن است و خود همین می‌تواند دلیل دیگری بر خواندن کتاب باشد.
کتاب دو بخش عمده دارد. ماجراهای کتاب و یادداشت‌هایی که دایی شخصیت اصلی دربارۀ ماجراهای و حرف‌های بین خواهرزاده‌ و خودش مطرح می‌شود بیان می‌کند. یادداشت‌ها عمیق و انسانی هستند و در نگاه اول شبیه نصیحت، اما واقعاً این‌طور نیست و من به شخصه با توجه به رابطۀ دایی و کوپر باور می‌کنم چنین یادداشت‌ و حرف‌هایی مطرح شود. اما بخش دوم ماجراها است. بسیار ساده و دم‌دستی اما بسیار هوشمندانه نوشته شدند. شخصیت‌ها جان دارند و همراه آن شاد می‌شویم و دوست داریم کنارشان قدم برداریم. و چینش هیمن ماجراهای ساده در کنار یکدیگر دنیای کتاب را تشکیل می‌دهد که احتمالاً بعد از خواندنش بگوییم: «آخیش! خیلی کیف داد.»