یادداشت mobina

اگه بخوام
        اگه بخوام خیلی خلاصه نظرم رو راجع به این کتاب بگم، می‌تونم از عبارتِ "کتاب علوم" استفاده کنم.

با دونستن راجع به انیمه‌ای که میازاکی ساخته، این کتاب به نظرم جالب اومد و خیلی کنجکاو شدم که بخونمش. ولی از همون اول که شروعش کردم، نتونستم باهاش ارتباط بگیرم و اگر با کسی کتاب رو همخوانی نمی‌کردم، توی همون فصل دوم کنارش می‌ذاشتم.

خوندنِ کتاب برام سخت بود و عملا به زور خوندمش. سه فصل ابتداییِ کتاب برام غیرقابل تحمل بود و انقدر یهو راجع به فیزیک و... صحبت می‌کرد که کلافه می‌شدم و بعد از هر پارگرافی که می‌خوندم، فریاد می‌زدم "مگه کتاب علومه؟!" 💀

فصل‌های ۴ تا ۸ این کتاب به نظرم بهترین بخش این کتاب بودن و به نظرم دقیقا فصل‌هایی بودن که مرتبط با موضوع کتاب بود. دقیقا توی این فصل‌ها، می‌شد اون رشد شخصیتی کوپر رو دید و اون روندی که برای انسان بهتری شدن باید طی می‌کرد رو به تصویر کشیده بود.
خوندنِ زندگی رومزه‌ی کوپر و دوستاش، بالا و پایین‌های روابطشون و اون دوستیِ قشنگی که داشتن، زیبا بود. این فصل‌ها ساده ولی خوب بودن و فقط به خاطر همین فصل‌ها به کتاب چنین امتیازی رو دادم.
بخش‌هایی از کتاب هم درباره‌ی سرگذشت ناپلئون بود که خیلی دوست داشتم و برام خیلی جالب بود.

دو فصل پایانی کتاب هم به تاریخ پرداخته بود و تا به خودم اومدم دیدم دارم راجع به تاریخچه‌ی مجسمه‌ی بودا و هند و حمله‌ی اسکندر می‌خونم که کاملا گیج‌کننده بود و برخلاف سرگذشت ناپلئون، هیچ ایده‌ای نداشتم که از چه چیزی به  این بخش از تاریخ رسیدن و قراره در نهایت، چه نتیجه‌ای ازش بگیرن؟

بخش‌هایی از کتاب هم شامل صحبت‌ها و نصیحت‌های داییِ کوپر می‌شد که با عنوان "دفترچه‌ی دایی" مشخص شده بودن. خوندنِ این بخش‌ها هم برام آزاردهنده بود و گاهی نمی‌فهمیدم داییه چی می‌گه و چجوری نتیجه‌گیری می‌کنه.

خوندنِ کتاب برای من مثل این بود که صرفا یه سری اطلاعات فیزیک و شیمی و تاریخ بخونم و حتی متوجه نمی‌شدم در نهایت، کتاب قراره چه نتیجه‌گیری‌ای داشته باشه.

این کتاب، برای سلیقه‌ی من مناسب نبود و فکر می‌کنم برای نوجوان‌ها مناسب‌تر باشه و ممکنه داستان رو بیشتر از من، دوست داشته باشن.☘️

کتاب خیلی دوست داشتنی‌ای برات بوده😂😂😂

😁

ولی واقعا این کتاب برای نوجوونا مناسبه
اونا بیشتر میتونن ارتباط بگیرن
البته بزرگتر هم می‌تونه مشکلی با ساختار کتاب نداشته باشه و لذت ببره از خوندن همین اطلاعات علمی و تاریخی در قالب چنین کتابی

آره موافقم ☘️
کتاب سلیقه‌ی من نبود و به اون انتظاری که ازش داشتم نرسیدم.
مشکل من با اون مطالب علمی و تاریخی این بود که نتیجه‌گیری خوبی ازشون نمی‌کرد. خیلی یهویی شروع می‌شد و انقدر بهش پرداخته می‌شد که حداقل برای من خسته‌کننده می‌شد. ولی مثلا بخشی که سرگذشت ناپلئون بود، چون مرتبط با داستان بود و نتیجه‌گیری خوبی در انتها ازش داشت رو دوست داشتم و جزو بخش‌های خوبِ کتاب برام شد.

برای منم همینطور بود
@mobina.sbt