معرفی کتاب کی؟ رازهای علمی زمان بندی عالی اثر دنیل اچ. پینک مترجم بنفشه عطرسائی

3.7

ناشر
تعالی
1398/4/11

اثری دیگر از دانیل.اچ.پینک، یکی از پرفروش ترین نویسندگان نیویورک تایمز و نویسنده «انگیزه» و «فروش کاری انسانی است».همه از اهمیت زمان بندی آگاه اند، اما از خود زمان بندی چیز زیادی نمی دانیم. زندگی ما جریانی بی انتها از تصمیمات «کِی» است: کی کسب وکارمان را شروع کنیم، به کلاس جدیدی برویم، رابطه مان را با فردی جدی کنیم. همه این تصمیم ها را بر اساس شهود و حدسیات می گیریم.دانیل. اچ. پینک با بررسی گنجینه ای از تحقیقات در حوزه های روانشناسی، زیست شناسی و اقتصاد نشان می دهد که چطور با استفاده از الگوهای پنهان روز، بهترین برنامه را برای خود تنظیم کنیم. چگونه یک شروع باانرژی را به آغازی روح افزا تبدیل کنیم؟ چرا نباید عصرها به بیمارستان برویم؟ و بهترین زمان ترک کار، عوض کردن شغل و ازدواج کِی است؟ «کِی» روایتی جذاب و خواندنی است که دیدگاهی قانع کننده برای داشتن زندگی غنی تر و پرهیجان تر ارائه می دهد.«پینک به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از اساتید برتر بین المللی است.» فایننشال تایمز

این کتاب دائما در حال تاکید بر اهمیت زمانه، و یک نقل قول از "مایلز دیویس" در ابتدای کتاب داره که میگه «زمان مسئله اصلی نیست، بلکه تنها مسئله است.»

در بخش اول، ما رو متوجه زمانبندی بدن یا بیولوژیکی مون می کنه تا برنامه های کاری خودمون رو بر اساس اهمیت و نوع فعالیت در زمانی انجام بدیم که نتیجه مطلوب تری داشته باشه
در مورد اهمیت زمان استراحت و نوع استراحت بین فعالیت ها صحبت میکنه که یکی از مهم ترین هاست

بخش دوم کتاب، اهمیت زمان های شروع، پایان و میانه این دو زمان مطرح کرده
و راهنمایی هایی در مورد شروع مناسب، شروع دوباره
راه کارهایی برای به سلامت گذروندن میانه راه بعد از شروع تا رسیدن پایان
و در نهایت در مورد انواع پایان ها و قابل پیش بینی بودن نتایج آن بیان میکنه و روش هایی برای بهترین استفاده از انواع آن

بخش سوم در مورد هماهنگی گروه ها در زمان است.
این موضوع آنقدر اهمیت داره که نویسنده حتی بقا و توانایی انسان در زنده ماندن رو در گروی همین موضوع امکان پذیر میدونه

در نهایت کتاب با این جمله تموم میشه که "همه چیز زمانبندی  است."

در پایان هر فصل ترفندهایی رو هم گفته تا رسیدن به این زمانبندی رو آسون تر میکنه