لیستهای کتاب فهیمه ناصری لیست منتشر کرد. 1403/5/11 زن زندگی آزادی 🖇 24 کتاب زن؟ زندگی؟ آزادی؟ از کدام زن صحبت میکنید ؟از کدام آزادی واز کدام زندگی ؟زنی که ملعبه دست است یا زنی که فرمانده مدبر رهبر و مقتدر است درعین مردانگی مادر است ودر عین جنگ زنانگی اش را از دست نمیدهد زن زندگی میبخشد زن زندگی میدهد زن آفریننده است زن است که بشر آزاد میکند وزن است که بشر را تربیت میکند زنان این سرزمین آزاده اند ومردان آزاده تربیت میکنند زنان ایرانی وزنان مسلمان را میخواهید بشناسید اینها را بخوانید زنان سرزمین من زندگی میبخشند وازادند از بند تمام بدی ها وهرزگی ها 2 42 چِـری🍒 لیست منتشر کرد. 1403/8/13 زن در دفاع مقدس 20 کتاب کتاب هایی که مربوط به دوران انقلاب، جنگ و جبه و پشت جبه هستند از زبان بانوان.🇮🇷❤ اگه شماهم چیزی میدونید بگید اضافه کنم. 5 19 مخلوق او🌱 لیست منتشر کرد. 1403/6/26 گپ وگفتی زنانه🌿🩷.... 8 کتاب برای کسانی دوست دارند قدرت وشکوه زن وحقیقت وارزش آن را بشناسند 3 10 فصل کتاب لیست منتشر کرد. 1402/6/31 بانوان قهرمان 30 کتاب روایتی زنانه از عشق و تعهد و شهادت.. 7 43 FaMoSa لیست منتشر کرد. 1403/5/27 کتابهای تقریظ شده 100 کتاب تقریظ نویسان شغلشان تقریظ نویسی نیست و معمولا از مشاهیر جامعه هستند که بعضی مواقع تقریظ آنها به آن کتاب اعتبار علمی می دهد. مقام معظم رهبری از جمله افرادی هستند که برای برخی کتب تقریظ می نویسند. 0 26 زهراسادات احمدزاده لیست منتشر کرد. 1402/4/12 من و کتاب و ۱۴۰۲:) 49 کتاب ۱۴۰۲ تا به این لحظه::: 0 35 دلارام صمیمی لیست منتشر کرد. 1403/2/28 بهترین کتاب های دفاع مقدس 5 کتاب برای کسانی که علاقه مندند که دفاع مقدس را درک کنند .. 0 4 کتاب خوب لیست منتشر کرد. 1403/2/9 پشت و پناه 9 کتاب بستهٔ پیشنهادی تکاب دربارهٔ نقش زنان در دفاع مقدس نقش زنان در تمامی عرصههای انقلاب اسلامی ایران غیر قابل انکار استو دفاع مقدس یکی از مهمترین شواهد این ادعاست. حضور و فعالیت زنان در عرصههای مختلف برای پشتیبانی از جبههها و حتی گاهی نبرد رودررو با دشمن روایتهایی است که هر بخشی از آن میتواند بهانهٔ یک کتاب گردد. در این بسته تلاش شده است به نمونههای عالی از این روایات که به قلم نویسندگان درآمده است اشاره شود. از میان انبوده کتابهای منتشر شده در حوزهٔ دفاع مقدس و به خصوص نقش زنان در دفاع از کشور عزیزمان ایران، کتابهایی انتخاب شده است که بتواند ابعاد مختلف این واقعیت را به نمایش بگذراد، خوانندگان در این مجموعه گاه به حکایتی عاشقانه و گاه با رنج شستن پیراهن خونین مواجه میشوند. 2 5 ح. زارعی لیست منتشر کرد. 1403/2/4 کتاب های خوانده شده ۱۴۰۰ 20 کتاب 🩷 0 0 مظفری لیست منتشر کرد. 1401/8/22 روایت زنانههای جنگ 16 کتاب نقش زنان در جنگ، به واسطه کتاب دا، کمی بیشتر از قبل دیده و شنیده شد. تا قبل از آن اکثر روایتهای زنانه جنگ، مربوط به همسران شهدا، جانبازان بود که دورادور طعم تلخ جنگ را چشیده بودند. الحق صبر، ایستادگی و همراهیشان ستودنی بوده و هست. این همسران و همسفران گاهی به واسطه اسکان در مناطق نزدیک جبهه، روی دیگر جنگ را بیشتر لمس کرده بودند. اما بودند زنانی که نه فقط به واسطه مردانشان، بلکه خودشان در این دفاع مقدس، اثرگذار بودند. به عنوان رزمنده، امدادگر، پشت جبهه... این روایتها باید پا به پای روایات مردانه و قابل تحسین جنگ نگاشته و گفته شود. 0 29 محمد کامیابی لیست منتشر کرد. 1402/1/12 کتاب های سال 1402 69 کتاب این لیست شامل کتاب هایی است که در سال 1402 مطالعه شده 2 27 سارا لیست منتشر کرد. 1402/6/29 زنان قهرمان ... 5 کتاب وقتی عشق روایت میسازد🌙 0 8 انسیه ارشی لیست منتشر کرد. 1402/5/29 کتابهای تقریظ شده رهبر انقلاب 32 کتاب هر چند وقت یکبار شاهد این هستیم که تقریظی از مقام معظم رهبری درباره کتابی رونمایی میشه که تا الان به ۶۶ تا رسیده. این حدودا ۳۲تاش. 3 33 زهراسادات احمدزاده لیست منتشر کرد. 1402/4/9 بانوان سرزمینم و مهمان ناخواندهی هشت ساله:) 7 کتاب ناگنجیدنی در کلمات... 0 16 ساناز پرچمی کاویانی لیست منتشر کرد. 1402/1/24 ۱۴۰۱📚 سلوک (محمود دولت آبادی ) کتابهای ۱۴۰۱📚 31 کتاب کتاب حیدر به دلیل مشکلات روایی بسیار ، کتاب خوبی برای خواندن نیست . در این کتاب به واسطه قلم و نثر عجیب و نوظهور نویسنده ، شأن ائمه رعایت نشده و این کتاب را بیش از پیش نخواندنی کرده است...📖 1 29 نــادری لیست منتشر کرد. 1402/1/11 کتابهایی که در سال ۱۴۰۱ خوانده شد 56 کتاب تعداد کتابهایی که در سال قبل خواندم نسبت به سال قبلش تقریبا دوبرابر بود، این تصمیمی بود که در ابتدای سال ۱۴۰۱ گرفته بودم ولی قطعا کیفیت مطالعه ارجح به کمیتش است. 0 32