جزئیات فعالیت

حرفم اصلا ربطی به کتاب نداره، در واقع درباره‌ی نسخه‌های صوتی موجود از کتابه.
۱.نسخه‌ی‌واوخوان، بخش اول کتاب اول، کتابخوان یاسین طیب نعیمی.
مشکل اصلی‌اش اینه که فقط همین بخش کار شده، موسیقی خوب، صدای گرم، فضا سازی درجه یک.موجود در طاقچه‌ی بینهایت.کاااش و صد کاش که ادامه پیدا میکرد.
۲.نسخه‌ی اوانامه، کل مجموعه ، کتابخوان‌ها آرمان سلطان زاده،مریم پاک‌ذات، سحر بیرانوند.موجود در نوار و طاقچه و فیدیبو.
در تبحر و توانایی آقای سلطان زاده شکی نیست، خانم‌ها هم از بهترین ها هستند(خودم صدای خانم پاک‌ذات را خیلی دوست‌دارم) امااااا. موسیقی و فضا سازی خیلی خوب انجام نشده، لحن آقای سلطان‌زاده هم بر عکس هری‌پاتر که  گرم وگیرا  بودخیلی سرد و خشکه، البته طبیعت حماسی کتاب چنین چیزی را میپذیره اما من برام سخته در چنین فضای سرد و دلگیری کتاب رو تجربه کنم. جملات  خیلی کتابی و ادبی خوانده شده که باعث میشه از فضای خوانش ذهنی آدم دور باشه.
۳. نسخه‌ی استودیو نوار، کل مجموعه به جز مقدمه به صورت سریال صوتی، کتابخوان حامد فعال، اختصاصی در نوار.
صدا آقای فعال هم از اون صداهای خیلی خوبه، کتاب از موسیقی و فضا سازی خوبی هم برخورداره البته نه به اندازه‌ی نسخه‌ی واوخوان. در عین حال آقای فعال با لحن گرم و‌خودمانی تری خوانش را انجام‌ دادن ، ادای فعل ها کتابی نیست و زبان گفت‌و‌گو ها محاوره‌ای تر شده.
من پیشنهاد میدم اگر اشتراک‌ نوار دارید حتما این سومی را امتحان کنید.شاید شما هم مثل من ترجیح بدید با نسخه‌ی نوار جلو برید‌.

هنوز نظری ثبت نشده است.