جزئیات فعالیت محدثه حسنی تا صفحۀ 164 خواند. 6 روز پیش مانون لسکو آبه پره وو 3.8 8 عشق یا حماقت واقعا جمله ای که نویسنده در مقدمه کتاب گفت خیلی به جا بود اینکه دلیل این کار حیرت آور دل آمی چیست که طعم افکار نیک و متعالی را میچشد ولی در عمل از آن دوری میکند. به نظرم چیزی جز دنیا طلبی ما آدمها رو به این مرحله از پستی نمیرسونه 69 4 10 (0/1000) نظرات mahsa bgbn 5 روز پیش چقد زیاد خوندییی3 0 محدثه حسنی 5 روز پیش چون باید زود تمومش کنم😁 0 mahsa bgbn 5 روز پیش از زود هم زودتر تموم میکنی💪🏾 @m.h8489 0 محدثه حسنی 5 روز پیش ان شاءالله @Oceanofunreads 0