جزئیات فعالیت
1403/6/5
بخش دوم . مغزشما در زمان تروما اینگونه است فصل چهارم . فرار برای نجات جان - تروما یعنی طوری به سازماندهی زندگی ادامه میدهید که انگار هنوز تروما جریان دارد 4:20" - فرد با دستگاه عصبی متفاوتی زندگی را ادامه میدهد 4:50" - مغز طوری برنامه ریزی شده که برای آرامش به سمت خانه فرار کند 6:45" - اگر به هر دلیلی جلو واکنش طبیعی گرفته شود ، مغز ترشح هورمون های استرس را متوقف نمیکند - توانایی حرکت و انجام دادن کاری برای مراقبت خود ، عامل مهمی در مساله است که ایا تجربه ها جراحت های همیشگی برجای میگذارند یا نه - مغز شبکه ای در هم تنیده است که برای بقای ما شکل گرفته . مهم ترین وظیفه مغز اطمینان از بقای ما است مغز از پایین تا بالا : 1. سیگنال های درونی ایجاد کند تا غذا ، استراحت ، مراقبت ، رابطه جنسی و سرپناه را شناسایی کند 2. نقشه ای از جهان خلق کند تا مسیر تحقق آن نیاز ها را به ما نشان دهد 3. انرژی و اقدامات ضروری را برای رسیدن به آنجا برای ما ایجاد کند 4. به ما درباره خطر ها و فرصت های موجود در مسیر هشدار دهد 5. اقدامات را بر اساس ضروریات هر لحظه تنظیم کند - مغز منطقی و شناختی ما در واقع جدید ترین بخش مغز است .