جزئیات فعالیت
من عاشق کلمه و اسم های ساختگی نویسنده ام که مترجم خیلی خوب به فارسی برگردانده. شایر ،بگ اند، مهمانخانه ی اژدهای سبز و اتمسفری که در فضای داستان هست هربار بیشتر از قبل من رو شیفته ی خودش میکنه. انگار بوی فضای مسمومی که ارباب تاریکی داره ایجاد میکنه ملموس و قابل دیدنه.
دنیایی تالکین شگفت انگیزه، پیشنهاد میدم باقی کتاباش براساس خط زمانی که دارن مطالعه کنید خیلی جالبن خصوصا که هنوز سینما سمتشون نرفته
بله اتفاقا بیشتر کارهاش رو خوندم و موافقم که خیلی توی سینما میتونه موفق باشه. به شرطی که کسی در حد پیتر جکسون بسازتشون. ممنون که گفتین🌷
منم همین ارزو رو دارم ولی خیلی بعید میدونم بخاطر سیاست های هالیوود عملا گند زده میشه بهش نمونه اش همین سریال که ازش ساختن رسما نابودش کردن سیاست سود آوری و دیکته سبک زندگی آمریکایی و دین زدایی اش، مخالف تفکر تالکین که ارباب حلقه هاش نمادی از زندگی و بازگشت مسیحه، جالب کانال سینما مورخ یه قسمت به ساخت پروژه ارباب حلق جکسون پرداخته ببینید بد نیست، @Fjafariv
دقیقا درست میگید. اصلا نمونه های تازه ی سینما هیچ سنخیتی با کارهای قبلی نداره. ممنون از پیشنهادتون. حتما میبینم. @omid...abad