یادداشت‌های زهرا کاکه‌جانی (34)

          موضوع کتاب، بررسی و تحلیل موضوعات مهدوی است. در این کتاب، جریانات تاریخی وابسته به ظهور بیان می شود و وظایف منتظران در زمان غیبت بررسی می گردد.
قلم نویسنده ساده، شیوا و زیبا می باشد. مسائل مختلف به خوبی به یکدیگر ربط داده شده است و مخاطب را با تحلیلی منطقی، به نتیجه درست می رساند.
تحلیلی است قرآنی و نگاهی است انتقادی به گذشتۀ شیعیان و آیندۀ جهان. گاهی نیاز است پیش‌ فرض‌ های ذهنی ما دچار یک زلزله شود و برگردیم و دوباره آنچه را که می‌دانیم بازخوانی و بازشناسی کنیم.
نویسنده در این کتاب، توانسته است باور های سنتی و دانسته‌ های ارثی خواننده درباره مهدویت را به لرزه دربیاورد و خواننده را به این اندیشه وادارد که به راستی من در دنیای امروز چگونه باید زندگی کنم و انتظار و مهدویت چگونه باور ها و رفتار هایم را شکل می‌ دهد و دنیا را آن‌گونه که تاکنون به آن نمی‌ اندیشده‌ام تغییر خواهد داد.

تمنا، یک نگاه دقیق، جسورانه، علمی، مستدل و با روایتی روان و موزون است که با پرداختن به تاریخ تطبیقی انتظار و مقایسه‌ی دوران غیبت و حیرت، با تاریخ انتظار بنی‌اسرائیل در قرآن، خواننده را ساعت‌ ها درگیر این چالش و اندیشه می‌ کند.
        

7

          کتاب اپلای رو به خاطر رشته دانشگاهی خودم و اینکه اساتید از اولین جلسات ترم یک شروع کردن به آماده‌ کردن دانشجو ها برای اپلای و اینکه در خارج از کشور بهتر میشه درخشید و میشه خیلی راحت از امکانات استفاده کرد که همین باعث شد من مردد بشم بین اینکه ادامه تحصیلات در ایران باشه یا دانشگاه های برتر خارج از کشور که این کتاب باعث شد دید بهتری نسبت به موضوع اپلای پیدا کنم و مصمم بشم به اینکه برای کشورم تلاش کنم و باعث پیشرفتش بشم.
تلاش میثم و دوستاش برای اینکه بتونن تو ایران درس بخونن و کارآفرینی کنن و به تولید برسن و در بعضی مسائل به خودکفایی برسیم واقعا قابل ستایش و دوست داشتنی بود. 
انتظار داستان قوی تر رو داشتم و اینکه به مسائل بیشتری پرداخته بشه ولی در همین حد هم خیلی خوب بود.
هیچ جا کشور و وطن آدم نمیشه و نباید ذهن و فکر و استعداد و تلاش رو برای افراد خارجی و پیشرفت اون کشورها به کار برد میشه تو ایران موند و از استعداد ها برای پیشرفت و خودکفایی کشور استفاده کرد.
قطعا کشورهای پیشرفته از ابتدا اینجور نبوده و اونا هم با تلاش و کوشش به اینجا رسیدن.
پس میشه تو ایران موند و بهترین خود شد.
به امید روزی که جوونامون به فکر پیشرفت و خودکفایی کشورشون باشن و براش تلاش کنن و قدم بردارن.
        

56