یادداشتهای بهاره جلینی (4) بهاره جلینی 4 روز پیش عاشورا علی صفایی حائری 4.1 25 کتاب مفید و مختصری بود که دیدگاهم رو نسبت به هدف امام حسین (ع) از قیامشون عوض کرد. من این کتاب رو با صوت کتابخوانی استاد عباس حائری گوش دادم و از تحلیل هاشون در سیر کتابخوانی لذت بردم (https://eitaa.com/einsad_meet _لینک کانال برای گوش دادن)کتاب سیر منطقی ای داره و اول مقدمه چینی میکنه و تمام پیش زمینه های لازم برای درک قیام رو در ابتدا توضیح میده و در نهایت با رد فرضیه های ناقض برای قیام امام حسین به فرضیه و هدف حقیقی قیام میرسه. 0 1 بهاره جلینی 1404/4/17 کاش معلمم می دانست؛ چگونه طرح یک سوال می تواند دنیای کودکان را تغییر دهد کایل شوارتس 4.2 5 به نظرم همه معلم ها باید حداقل یکبار این کتابو بخونن. از اون کتاباییه که مطمئنم وقتی یک سال دیگه وارد مدرسه بشم حتما بهش مراجعه میکنم. با خوندنش افتخار کردم که معلمم و میتونم اینقدر تاثیر گذار باشم. البته قسمت هایی از کتاب که مربوط به فرهنگ و آموزش در کشور آمریکا می شد، چندان برای من مفید و کاربردی نبود. 0 1 بهاره جلینی 1404/4/6 استاد عشق ایرج حسابی 4.4 29 این کتاب بی شک جزو کتابهای محبوب من قرار میگیره. با خوندن این کتاب وقتی میبینی پروفسور حسابی با این همه سختی که در زندگی تجربه کردن، چجوری محکم ایستادن و تونستن چنین زندگی پر افتخاری داشته باشند، دلت میخواد تو هم بلند شی و یه کاری رو شروع کنی. یه جمله که از این کتاب یاد گرفتم و در این مدت وقتی خسته میشم خیلی به خودم میگم اینه که وقت برای خوابیدن و استراحت زیاده و باید تا جایی که میتونی تلاش کنی. امیدوارم همه این کتابو بخونن و ازش لذت ببرن. 0 13 بهاره جلینی 1404/4/3 چرا تو؟! محمدرضا حدادپور جهرمی 3.6 20 کتاب خوبی بود از این لحاظ که به زبان ساده و داستانی بیان شده بود اما اینکه گاهی شخصیت های داستان از ابزار و تکنولوژی امروزی استفاده میکردن برای من قابل هضم نبود و تو ذوقم می خورد، ولی بعد از پایان کتاب شناختم نسبت به شمر ملعون بیشتر شد و خب میتونم بگم الان با شناخت بیشتری بهش لعنت میفرستم.😄 0 2