یادداشتهای حسین محشری (7) حسین محشری 1403/11/12 برندسازی و پاسخ های بصری پیتر شر 5.0 1 برای شروع فرایند برندسازی، آشنایی با مفاهیم برندسازی و همچنین پارامترهای مهم در امر برندسازی، کتاب مفیدی هستش. 0 0 حسین محشری 1403/3/4 شیمی تجزیه مواد غذایی محمدرضا نصری 5.0 1 کسایی که میخوان در زمینه تحقیق و توسعه یا بعنوان کارشناس آزمایشگاه های آنالیزکننده بعنوان کارشناس فعالیت کنن، پیشنهاد میکنم یه نگاهی به این کتاب بندازن. 0 2 حسین محشری 1403/3/4 دانش مواد غذایی از دیدگاه شیمیایی و تجربی ام. اسوامینتان 0.5 1 مطالب شبیه کتاب شیمی مواد غذایی دکتر فاطمی هستش و تازگی دیده نشد. 0 0 حسین محشری 1403/3/4 مهندسی فرمولاسیون مواد غذایی ایان تی. نورتون 0.5 1 اصلا توصیه نمیکنم. چرا که صرفا با ترجمه مقاله اومدن کتاب درست کردن. چندتا تیتر گذاشتن، برای هر تیتر مقاله های مروری (یک یا نهایتا ۲تا) ترجمه کردن و به همین منوال رفتن تا آخر 0 0 حسین محشری 1403/3/4 چگونه کمال گرا نباشیم؟: راهی جدید به سوی خودباوری، زندگی بدون ترس و رهایی از کمال گرایی استیون گایز 4.0 43 برای افراد کمالگرا یک کتاب عالی برای ترک این عادت محدود کنندشونه 0 2 حسین محشری 1403/3/4 از صفر به یک: نکاتی درباره استارتاپ ها، یا اینکه چطور آینده را بسازیم؟ پیترا. تیل 2.0 1 خیلی تعریفشو شنیده بودم ولی متاسفانه نتونستم باهاش ارتباط بگیرم 0 0 حسین محشری 1403/3/4 شش کلاه تفکر ادوارد دوبونو 4.4 5 کتابی عالی و بینظر که میتونه باعث بهبود دیدگاه و طبقه بندی راه حل مسائل پیش آمده در زمینه کاری و حتی شخصی بشه. این کتاب رو علاوه بر مدیران کسب و کار که جلسات طاقت فرسای زیادی را جهت حل مشکلات و چالش های کاری در طول ماه طی میکنند، بلکه به افرادی که در زمینه حل کردن مشکلات شخصی با دوست، شریک زندگی یا حتی همسایه و همکار، ناتوان ماندهاند پیشنهاد میکنم. از انتشارات قطره بود کتابی که خواندم، اما شایان ذکره که بگم از اواسط کتاب به بعد، ترجمه ضعیف میشه و به تمرکز و دقت خیلی بالایی جهت خوندن و فهمیدن جملات نیاز دارین. موفق باشید. 0 16