یادداشتهای الهام شریفی (10) الهام شریفی 1402/11/17 تولد دوباره بنت الهدی صدر 3.6 3 نویسنده در نگارش داستانها مبنای کاملا دینی و اسلامی داشته، اما شاید به اقتضای زمان نگارش، نحوه تغییر و ایمان آوردن افراد بیدین و میزان ایمان و دانستههای افراد مومن خیلی ایدهآل و آرمانی توصیف شده! داستانها کاملا شعاری و دارای پایان قابل پیشبینی هستن و کمتر کشش ایجاد میکنن 0 0 الهام شریفی 1402/8/29 همرزمان حسین(ع) سیدعلی خامنه ای 4.8 45 کتاب خیلی خوبی بود، برای اینکه بدونیم همه ائمه در حال مبارزه بودهاند و این جریان هیچگاه قطع نشده! سکوت امام علی(ع)، صلح امام حسن(ع)، عاشورای امام حسین(ع) و ... مسیرهای مختلفی بوده برای یک هدف مشترک ،تعالی انسانیت و ایجاد حکومت اسلامی! 0 5 الهام شریفی 1402/8/3 نزدیک ته خیار: مجموعه طنز ناصر فیض 3.1 6 نا امیدم کرد! 1 2 الهام شریفی 1402/6/27 رازهایی درباره مردان: آنچه زنان باید درباره ی مردان بدانند باربارا دی انجلیس 3.6 5 خوندن این کتاب باعث شد که روابطم با مردهای اطرافم بهتر بشه، از جمله پدر و برادرم! خوندنش رو پیشنهاد میکنم 0 5 الهام شریفی 1402/6/27 رازهایی درباره مردان باربارا دی انجلیس 3.6 5 خوندن این کتاب باعث شد که روابطم با مردهای اطرافم بهتر بشه، از جمله پدر و برادرم! خوندنش رو پیشنهاد میکنم 0 0 الهام شریفی 1402/6/11 خروس نگو یه ساعت منوچهر احترامی 4.3 1 تا چیزی رو از دست ندی، قدرش رو نمیدونی! 0 1 الهام شریفی 1402/6/11 سلیمان بابا سلیمان محمدحسین تهرانی 4.4 3 داستانی در قالب شعر که از تنبلی پسری به اسم سلیمان میگه، به نظرم واقعا اثر تربیتی رو بچهها داره 0 1 الهام شریفی 1402/6/11 خرس و کوزه عسل منوچهر احترامی 4.1 2 سلام علیکم تو خرسی :))) 0 1 الهام شریفی 1402/6/11 حسنی نگو یه دسته گل منوچهر احترامی 4.6 8 کتابی که از بچگی تا الان همراهمه!! واقعا آثار آقای احترامی عالی و ماندگارن 0 1 الهام شریفی 1402/6/11 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 118 میتونم بگم بهترین کتابیه که تو زندگیم خوندم، واقعا مسیر زندگیم رو عوض کرد. یه تعریف جدید و جامع از دین ارائه میده بهمون، کلی نکات ریز و دقیق که دونستنش تو لحظه لحظه زندگی کمک کنندس 0 4