یادداشتهای محمد امین کریمی (5) محمد امین کریمی 1404/2/29 ضد فاضل نظری 4.2 62 فاضل نظری و شعرهایش بوی خیالات و افکار آشنا میدهند و همین آشنا بودن حرفهایش با افکارمان ، اینطور ما را به هم میریزد و مجذوب نوشتههای روی دفتر عاشقی فاضل می شویم. در ارتباط با کتابهای فاضل نظری نظر یا یادداشت خاصی ندارم غیر از اینکه آنقدر درگیر شعرهایش میشوم و آنقدر با شعرهایش احساس قرابت دارم که از خود بیخود شده و سلاح نقد و ارزیابی را زمین گذاشته و لذت میبرم و آرزو میکنم که شیرینی تلخیهای شعر فاضل را بچشید. 0 35 محمد امین کریمی 1404/2/28 یادگاران: کتاب باقری فرزانه مردی 4.0 3 غلامحسین افشردی منظومه فکری هر کسی را در بخش های مختلف آدم های مختلف تشکیل میدهند. شهید باقری از آن شهدایی است که منظومه فکری تمام یا بهتره بگویم اکثر فرماندهان بعد از خود را تحت تاثیر خود قرار داد . امروز اگر صدای ما با همت همتها و از خود گذشتن خرازیها و جان فدا شدن سلیمانیها بلند است باید بدانیم که همه دانش آموخته مکتب باقری بودند و چه عجیب که حسن باقری را نشناختیم و نه تلاشی کردیم که بشناسیم چه برسد به آنکه تلاش کنیم او را به دیگران بشناسانیم. مجموعه یادگاران مجموعه شناخته شدهای است زندگینامه شهدا را به طور مختصر از مبدا تا شهادت به صورت داستانکهای بعضاً بیربط به هم و با فاصله از یکدیگر طی میکند ،اما حداقل تلاشی کرده تا این شهید را به دیگران بشناساند. 0 0 محمد امین کریمی 1404/2/28 آشنایی با ادیان آسمانی جواد باغبانی آرانی 4.0 2 توقع خاصی از کتاب نداشته باشید یک کتاب درسی دانشگاهی است . یک متن علمی و در بعضی از موارد سطحی،یقیناً شما با خوندن این کتاب از دریای عمیق هر کدام از ادیان فقط دورنمای سادهای دریافت خواهید کرد که برای بحثهای دم دستی ،عامیانه و عوامانه اطلاعات خوبیست. 0 0 محمد امین کریمی 1404/2/28 آخرین نماز در حلب: زندگی نامه و خاطرات جوان مومن انقلابی مدافع حرم، پاسدار شهید عباس دانشگر مومن دانشگر 4.2 7 در اندیشه های من همیشه دو کلمه نیاز و تاثیر از جایگاه مهمی برخوردار است. همانطور که هر انسان درست و مسلمان راستین تحت تاثیر قرآن است و نیازمند روایات من هم در زندگی خود تحت تاثیر بعضی از کتابها و از طرف دیگر نیازمند برخی دیگر از کتاب ها هستم. دروغ نگفتم اگر بگویم واقعا نیاز دارم هر از چند گاهی درباره این شاهدان خدا بر روی زمین بخوانم؛ بخوانم تا نیازم برطرف گردد نیازهایی که حاکی از زمینی شدنم هستند ،یقیناً باید از این زمینی شدن فاصله بگیرم به خاطر همین به سوی شهدا فرار میکنم ،فرار میکنم تا راه و رسم دل کندن را یاد بگیرم. نمیخواهم بگویم راه و رسم بلدم اما هر آنچه بلدم مطمئناً سهم عظیمیاش را مدیون دانشمند معنوی دانشگر هستم. 0 0 محمد امین کریمی 1404/2/28 آدم شدن چه مشکل!: خودسازی و تربیت نفس در کلام و آثار امام خمینی (ره) سیدحسین هوشی سادات 5.0 4 عجیب است عجیب است عجیب! با اینکه چند سالی از خواندن این کتاب میگذرد ، اما هنوز اگر بخواهم کتابی معرفی بکنم به کسی ، یا بگویم تحت تأثیر کتابی هستم ، یا کتاب های مورد علاقه خود را معرفی کنم حتماً در تمام این لیست ها «آدم شدن چه مشکل» را قرار میدهم. یقیناً اثر کلام و اندیشه های پیر مردم خمین است که در کتاب جاری شده و اون را به یک منشور راهنما تبدیل کرده. 0 0