یادداشتهای محمد مهدی محمودی (3) محمد مهدی محمودی 1403/4/26 ۷۲ سخن عاشورایی 5.0 4 بسم الله الرحمن الرحیم شناخت حسین خیلی مهم است ، مخصوصا اگر بخواهی حسین را از منظر یکی از آگاه ترین و بهترین انسان های روی زمین بشنوی! کسی که اکنون نائب حضرت حجت ارواحنا له الفداء است ! و سکان دار جریان انقلاب که در امتداد جریان کربلاست... چه زیبا شناختی خواهد بود این سیر ... در میان کلام رهبر معظم انقلاب از ۱۳۶۸ تا ۱۳۹۰ در محافل مختلف ، میخواهیم حسین را بشناسیم... 0 2 محمد مهدی محمودی 1403/4/20 آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهدا (ع) و دستورات زیارت اربعین محمدتقی فیاض بخش 4.1 7 سلام بر حسین... ورودی است بر ماه محرم و صفر . ابتدا جایگاه و عظمت این ماه و شخصیت سید الشهدا بیان میشود و سپس به سراغ ترسیم مسیری برای رسیدن به این فرصت ناب و خود سازی میرود... از مراقبه و حضور در هیئت ها شروع میکند تا سفر عاشقانه ی اربعین حسینی... 2 1 محمد مهدی محمودی 1403/1/9 نظم مرتضی آقا تهرانی 4.7 2 الحمدلله رب العالمین ... اساسا در این کتاب روی عنصری دست گذاشته که سفارش خاص مولای متقیان است... نظم! و اما در روند کتاب یک سری بحث های نظری هست در خصوص درک درست مفاهیم و تصاویر ذهنی ما از نظم و برنامه ریزی که توقف در آنها خسران بزرگیه... چرا که شما توفیق امتداد عملی انها و تلاش و تکاپوی در کف میدان برای تحقق این فضیلت اخلاقی را که واقعا نجات بخش زندگی ما است از دست میدهید... لذا راهکار های این کتاب را خوب باید روی آن تأمل کرد و عملیاتیش کرد! انشاءالله که توفیق بشه این ها را ملکه کنیم! 0 1