معرفی کتاب نظم اثر مرتضی آقا تهرانی نظم مرتضی آقا تهرانی 4.7 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 11 خواهم خواند 1 ناشر شابک 9789646848405 تعداد صفحات 178 تاریخ انتشار 1393/10/1 توضیحات کتاب نظم، نویسنده مرتضی آقا تهرانی. لیستهای مرتبط به نظم محمد امین حکمی 1402/9/17 کتب معرفتی(مناسب نوجوانان ۱۵ الی ۱۷ سال) 27 کتاب در این لیست سعی شده کتب معرفتی که برای قشر نوجوان و مشخصاً سن ۱۵ تا ۱۷ سال مناسب هستن معرفی بشه. 1 4 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمد مهدی محمودی 1403/1/9 الحمدلله رب العالمین ... اساسا در این کتاب روی عنصری دست گذاشته که سفارش خاص مولای متقیان است... نظم! و اما در روند کتاب یک سری بحث های نظری هست در خصوص درک درست مفاهیم و تصاویر ذهنی ما از نظم و برنامه ریزی که توقف در آنها خسران بزرگیه... چرا که شما توفیق امتداد عملی انها و تلاش و تکاپوی در کف میدان برای تحقق این فضیلت اخلاقی را که واقعا نجات بخش زندگی ما است از دست میدهید... لذا راهکار های این کتاب را خوب باید روی آن تأمل کرد و عملیاتیش کرد! انشاءالله که توفیق بشه این ها را ملکه کنیم! 0 1 مجتبی شفیعی 1403/2/1 یکی از بهترین کتاب هایی که درباره نظم و مدیریت زمان میتوانید بخوانید! توجه به جنبه های انسان شناختی و دقت های کاربردی و دسته بندی عالی کتاب از ویژگی های مهم کتاب است. تخصص نویسنده در فلسفه اخلاق و روانشناسی یکی از مهمترین علل موفقیت کتاب است. خواندن این کتاب کنار دوکتاب دیگر از همین نویسنده تکمیل کننده اصلاح سبک زندگی و پیدا کردن اشتباهات رایج برنامه ریزی خواهد بود؛ ۱. اهمال کاری ۲. اراده 0 2