یادداشتهای علی امینی (4) علی امینی 1404/5/21 لطفا مراقب مامان باشید شین کیونگ سوک 3.9 10 خب بالاخره قسمت شد در مورد کتاب بنویسم. تو زندگی همه ما فرشته های وجود دارن که بال هاشون مخفیه اسمشون میدونید چیه؟ مادر مادر فرشته ای هست که از محبش برای بچش دریغ نمیکنه.مادر کسیه که ۹ماه با عشق بچشو پروش میده تا زمانی که به سر سامون برسه. از این کتاب خیلی حس خوبی گرفتم.سرگذشت مادری فداکار داره روایت میکنه،که با چه سختی ها و مشقت های بچه هاشو بزرگ میکنه، و در اخرم بعد از این که دیگه نیست وجودش حس میشه،محبت هاش نبودنش بیشتر حس میشه،مادری که تا اخرین لحظه دلشون تنگ میشه که چقدر اذیتش کردن. لطفا مراقب مامان باشید . مادر فرشته ای با بال های نامرعی❤️ 0 7 علی امینی 1404/5/16 استاد عروسک جلد 5 میابه میوکی 5.0 3 استاد عروسک،بعد ۵جلد جذاب،تموم شد. استاد عروسک از اون کتاب هایه که باید مداوم خوند به نظرم ۵جلدشو باید باهم بگیری بخونی،چون یه جلد تموم میشه واقعا میخوای بفهمی داستان چیه،تو دنیا آدمای هستن که زندگی هاشون فراموش شدن،یا بهتره بگیم بی صدا خاموش شدن وجود حس نشده،و خانوداه های که منتظر بچه هاشون هستن،هیرومی شخصی عجیب غریب که داستان دستش میگیره ادامه دار میکنه داستانو نه تنها آدمای که گم میشن بلکه خانواد هاشونم به عنوان عروسک استفاده میکنه. استاد عروسک داستانی که باعث میشه به کسی اعتماد نکنی. من از خوندن این کتاب لذت بردم چون باعث شد به کتاب های جنایی علاقه پیدا کنم. داستان خوبی داشت ولی آخرش خوب تموم شد ولییییی هیرومیییی بایدهمون رفتاری باهاش میشد که با همه کرد ولی بازم کتاب جنایی خوبی بود . اگه میخواید جنااییی بخونید پیشنهاد میدم . از اون کتابای بود که همه باهم خوندیم و در مودش با همه بحث میکردیم،بخونید جالب میشه داستان. من که فنش شدم قشنگ منتظر کتابی باز با این سبک بخونم .❤️ 0 7 علی امینی 1404/3/9 بازگشت به رویافروشی دالرگات لی می یه 4.4 15 نمیشه گفت در مورد این کتاب که جذاب نیست ول کتاب فانتزیه از نظر من جلد اولش منو بیشتر جذب کرد و بازم میگم قشنگ بود ولی اتفاق خاصی نمی افتاد که بگیییی واییی چقدر باحال دو فصل آخر کتاب بیشتر جذبم کرد ولی بازم میشد بهتر نوشتنش به نظرم هرکی نظر شخصی خودشو داره ولی من جلد یک بیشتر دوست داشتم:) 0 10 علی امینی 1404/2/29 به امید دل بستم لان کالی 4.1 165 امید قشنگ ترین کلمه ای که انسان میتونه باهاش زندگی کنه از نظر من این کتاب واقعا معنی امیدو نشون داد بهم کسایی که به خاطر یه امید زنده ان به خاطر امید صبح بیدار میشن حتا به خاطر امید راها در آخر این امید بود که باعث شد راحت تر بتونن از هم خداحافظی کنن :) برداشت خودم:امید میتونه باعث تولدت شه با عث زندگی کردنت بشه امسد باعث پیشرفتت میشه همه به همین امید زنده ایم امید کلمه ای که میشه باعث مرگم بهشه. به زندگی ادامه بده . چون به امید دل بستم:) 1 4