یادداشتهای mahshad (8) mahshad 1403/11/17 نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 168 بنظرم این کتاب برای شروع خواندن آثار داستایفسکی بهتر از شب های روشن هستش و بَه بِه این کتاب🌿 0 1 mahshad 1403/11/17 میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم بک سهی 3.4 64 بِک باعث شد بفهمم توی خیلی از احساساتی که دارم تنها نیستم،شاید اگه جلد دوم روهم بخونم بیشتر دوستش داشته باشم 0 0 mahshad 1403/11/17 تاکسی سواری سروش صحت 3.2 50 ولی وسط خیابان سرپناهی نبود،باران تندتر شد؛چقدر خوب بود که توی تاکسی بودم. 0 0 mahshad 1403/11/4 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 154 این کتاب در جایگاه یک معلم برای من فوق الاده عمل کرد،شاید یه روزی در زمان دیگه ای از زندگیم بازهم بهش پناه بیارم🫶🏻 0 0 mahshad 1402/6/15 مراقب خودت باش دختر ریچل هالیس 2.9 31 با اینکه اینجور کتاب ها از واقعیت زندگی ها یکم دوره و شعار میدن و کلیشه میسازن ولی بنظرم اگه همین کلیشه ها و فانتزی هارو بشون عمل کنیم زندگیمون یه حالت خیلی بامزه ای به خودش میگیره🥲 0 1 mahshad 1402/6/15 چهار اثر از فلورانس اسکاول شین فلورانس اسکاول شین 3.0 37 چرا باید کتابی که انقدررر مطالب زرد داره و چرته انقدر معروف بشه و چرااا من تمومش کردمممم😩 0 2 mahshad 1402/6/15 می خواهم 120 سال زندگی کنم: راز دیرینه ی طول عمر، شادابی و تحول در زندگی ایلچی لی 2.0 1 کتاب جالبی بود،میدونی همش داشت یه محور معین و میرفت و یکمی یکنواخت بود ولی تجربه جالی بود و میتونه واسه شصت و پنج سالگی به بعد به دردم بخوره🫠 0 1 mahshad 1402/6/15 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 186 یادت باشد،باعث شد نظر خیلی ها نسبت به شهدا عوض بشه و همه بفهمن قرار نیست همه ی زندگی شهدا خشک مقدس باشه،میتونه همینقدر دلنشینم باشه،درسته فانتزی هاش یکم زیادی بود ولی داستان رو جالب کرده بود🌻 1 1