یادداشتهای هلیا نوروزی (6) هلیا نوروزی 1401/4/22 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 435 فوق العاده و تمام! اوایلش که کتاب رو به دست می گیرید با خودتون میگید(اوه چه کسل کننده،داستان یه زن که از زندگیش خسته شده) ولی بعد که جلوتر میرید با فلسفه و شنا و موسیقی ومیخانه و شطرنج و یخچال های قطبی سر و کار دارین! با خانم الم و جو و دن و رابی و اینگرید! همراه نورا زندگی های مختلف رو تجربه میکنین و با پوست و گوشتتون درد ها و رنج های نورا رو لمس میکنین.به نظرم لیاقت پنج کتاب برتر در قفسه کتابامو داره=) 0 10 هلیا نوروزی 1401/3/19 آنی شرلی در گرین گیبلز لوسی مود مونتگمری 4.6 155 کلاسیک اما جذاب،رویای قرمز دختربچه ی کک مکی:) 1 18 هلیا نوروزی 1401/3/19 شور زندگی اروینگ استون 4.5 27 همه معتقدند تابلو شب پر ستاره شاهکار ونگوگ است،اما به نظر من شاهکار او زندگی اش بود . . . 0 12 هلیا نوروزی 1401/3/19 راز داوینچی دن براون 4.1 29 خیلی خوب آثار استاد داوینچی به روند جنایی و معمایی داستان وصل شده.کتاب طوریه که شما قدم به قدم به پاسخ و نتیجه ی معما نزدیک میشید و شور رسیدن به پاسخ در شما میجوشه . . .توصیه میکنم 1 4 هلیا نوروزی 1401/3/19 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 304 با وجود صفحات نسبتا کمش،هزاران سخن پشتش نهفته است،جالب بود. 0 0 هلیا نوروزی 1401/3/19 دزیره آنه ماری سلینکو 4.2 69 قطعا این کتاب یکی از بهترین کتاب های کلاسیکه! خوندن هر کلمش حس قدم زدن تو کوچه های پاریس رو به ادم میده و واقعا غم جدایی اوژنی از ناپلئون به ادم منتقل میشه:') با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 9