یادداشتهای محدثه بقاء (5) محدثه بقاء 1404/3/2 دوبروفسکی آلکساندرسرگیویچ پوشکین 3.9 16 منتظر پایان خوش برای افرادی که سختی کشیدن و مورد ظلم قرار گرفتن، بودم ولی خب طور دیگه ای پیش رفت... البته این نرسیدن ها در عین تاریکی و سیاهی برام جالب بود. 0 3 محدثه بقاء 1403/5/11 ارتداد یامین پور 3.8 200 رمانی درباره ماجرای انقلاب ۵۷... اما اینبار به شیوه ای دیگر... انقلاب شکست میخورد و شما شاهد اتفاقات بعد از شکست هستید! برای من این کتاب بسیار بسیار دلچسب و شیرین بود، طوریکه خط به خط کتاب جملات ناب و زیبا داشت. 0 8 محدثه بقاء 1403/5/11 فراموشان: داستانی از واقعه کربلا داوود غفارزادگان 3.4 13 کتاب فراموشان روایت واقعه کربلا قبل از عاشورا روز عاشورا و بعد از آن است که از زبان ۶ نفر بیان شده... یکی از نکات جالب کتاب این بود که راوی ها هم از شخصیت های منفی بودند و هم مثبت... در مجموع نویسنده قلم روانی داشت و برای یکبار خواندن جالب بود 0 2 محدثه بقاء 1403/5/8 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 103 این کتاب برای من بسیار دلنشین بود، گاهی اوقات در زندگی حسرت فرصتهایی که از دست دادیم را میخوریم و درگیر این مسئله میشویم که اگر راه دیگری را پیش میگرفتیم زندگی بهتری داشتیم!!! اگر شما هم با این حسرت ها در زندگیتان روبهرو هستید، این کتاب را بخوانید و با نورا (شخصیت اصلی داستان)همراه باشید و زندگی های مختلف را امتحان کنید... 0 1 محدثه بقاء 1403/5/8 تربیت اسلامی از نگاه رهبر فرزانه انقلاب: اهداف تربیت اسلامی به ضمیمه ضرورت، موضوع و مفهوم تربیت جلد 1 محمد حسین فلاح 3.9 5 اگر به عنوان معلم دغدغهمند هستید که چطور بحث تربیت اسلامی را در کلاستان داشته باشید، به نظرم این کتاب را از دست ندهید، مطالب دستهبندی شدند و حتی نکات مهم هایلایت شده، البته که پس از خواندن این کتاب، نسبت به وظایف شغلتان تجدید نظر میکنید و به اهمیت کارتان بیشتر پی میبرید 0 1