یادداشتهای زینب حلما ایزدپناه (6) زینب حلما ایزدپناه 2 روز پیش سلام، من زمین هستم: داستان واقعی یک سیاره ی منحصر به فرد لوکا نوولی 4.1 5 کتاب بسیار خوبی هست و اطلاعات زیادی را در مورد سیاره ای که در آن زندگی می کنیم به ما می دهد 0 0 زینب حلما ایزدپناه 2 روز پیش پروفسور فوفو معصومه میرابوطالبی 4.2 30 کتاب بسیار جذاب و خواندنی در مورد گلیم گوش ها 0 1 زینب حلما ایزدپناه 2 روز پیش خمره هوشنگ مرادی کرمانی 4.3 76 یک داستان زیبا روایتگر یک مدرسه که خمره اش شکسته است 0 0 زینب حلما ایزدپناه 2 روز پیش جودی مریخی می شود جلد 11 مگان مک دونالد 4.7 7 من بعد از خواندن این کتاب خیلی علاقه مند شدم که بافتنی انگشتی را امتحان کنم و با بافتنی انگشته یه دست بند و یه شال گردن کوچک برای خودم درست کردم 0 0 زینب حلما ایزدپناه 2 روز پیش جودی و فهرست آرزوها جلد 12 مگان مک دونالد 4.7 11 کتاب جودی و فهرست آرزوها اول کتابی بود که من از مجموعه کتاب های جودی دمدمی خواندم و از فصل هیپنو قوقوری آن خیلی خوشم آمد و آن را سر کلاس برای دوستانم خواندم و خیلی از آن ها این کتاب زیبا را تهیه کردند 0 0 زینب حلما ایزدپناه 2 روز پیش مجموعه تام گیتس ( پنج جلدی) لیز پیشون 4.0 5 من کتاب های طنز را خیلی دوست دارم و اکثرا کتاب های طنز را برای خواندن انتخاب می کنم و کتاب تام گیتس به نظر من یکی از بهترین کتاب های طنز است 0 0