یادداشتهای ♡شَهِیدِه♡ (4) ♡شَهِیدِه♡ 1404/4/14 دختری که به دالان تاریخ افتاد جلد 1 نسیبه استکی 4.5 4 خب در واقع دومین کتابی بود که خیلی به دلم نشست وقتی نوبت چاپ کتاب رو دیدم خیلی تعجب کردم نوشته بود چاپ اول ۱۴۰۴ خیلی حیفم اومد اخه کتاب به این جذابی فقط یک نوبت چاپ؟ حیف... کتابی بود که من خودم هم با شیرین هم سفر شدم انگار اونجا بودم و همه چیز رو مثل یک سریال میدیم و برام ثابت شد که اسرائیل کودک کشی در خونش هست از ۲۰۰۰ سال پیش کودک و بیگناه رو بی دلیل میکشته و ککش هم نمیگزیده الان یهودیان به خاطر این قتل عام بی رحمانه اشون هر ساله جشن میگیرن دلم به حال مردمش سوخت ولی تنها قسمتی که خیلی غبطه خوردم هواداری های برادرانه خشایار شاه بود که خب... خیلی زود از بین رفت🥲 ولی در کل کتاب بسیارررررررررر جذابی هست حتما از دستش ندید✌️🥺 بی صبرانه منتظر جلد دومش هستم🙃✨ 0 7 ♡شَهِیدِه♡ 1404/4/1 ملکه بامیان معصومه حلیمی 3.9 6 ملکه بامیان... کتابی بسیار جذاب من برای هیچ کتابی حتی از چند دقیقه خوابم هم نمیگذرم ولی این اولین کتابی هست که به خاطرش تا ۵ صبح بیدار موندم و تمومش کردم اوایلش خیلی ادم رو جذب نمیکنه در حدی که نزدیک بود خودم کلا پشیمون بشم و تا چند وقت نرفتم سراغش ولی اخر های داستان خیلی جذاب بود 🥺 تنها چیزی که از جذابیت داستان کمی کم میکنه اینه که نمیشه زیاد از حرفاشون دقیق سر در اورد ولی اگر این رو فاکتور بگیرم کتاب جذابی بود من همیشه دوست نداشتم افغان ها در ایران باشن ولی وقتی این کتاب رو خوندم دیدم چه شرایطی رو داشتن و دارن حقیقتا دلم براشون سوخت:))) در کل کتاب دوست داشتنی ای بود 🥲🌱 0 5 ♡شَهِیدِه♡ 1404/3/1 خاک های نرم کوشک سعید عاکف 4.4 82 کتابی بود که دوست نداشتم تموم بشه قبلش کتاب حکایت زمستان اقای عاکف رو خونده بودم و حس و حال خیلی خوبی داشت فکر نمیکردم این کتاب هم اینجوری باشه من وقتی چند دقیفه نمیخوندمش دلم واسش تنگ میشد و میخواستم وقتم خالی بشه تا زودتر برم بخونمش من هرکسی بهش میگفتم میخوایش یا نه میگفتن نه جذاب نیست و... ولی به نظرم باید خاطرات شهدا رو به خصوص این کتاب رو خوند من به همه نوجوون ها پیشنهاد میکنم حیفه از دستش بدین 0 6 ♡شَهِیدِه♡ 1404/2/28 میثم و شهر ترس های ممنوعه احمدرضا امیری سامانی 4.4 24 کتابی مناسب برای نوجوانان بود کتابی بود که خیلی روان بود و اگر درس نبود قطعا یکی دوروزه تموم میشد ما میتونیم نوجوانان رو با این جور کتاب ها با اهل بیت بخصوص امام علی ع اشنا کنیم من این کتاب رو دوست داشتم چون از دید دیگری به جنگ صفین نگاه میکرد از دید یک نوجوان نه مثل کتاب های درسی من هیچوقت جنگ های اسلام رو جدی نمیگرفتم و علاقه ای بهش نداشتم ولی بعد از این کتاب دید ام نسبت به جنگ صفین عوض شد شما هم اگر این مدل کتاب ها رو دوست دارید حتما بخونید 0 2