یادداشتهای معصومه دهکانی (7) معصومه دهکانی دیروز Coraline (کورالین) Neil Gaiman 3.3 2 کتاب کورالین مثل همیشه دوست داشتنی اما یک مشکلی هست که داستان کتاب با داستان فیلم فرق داره تقریبا اما در کل من عاشق این داستان هستم❣️❣️❣️ 0 0 معصومه دهکانی دیروز اسم تو ماکوتو شینکای 4.1 9 کتاب زیاد جالبی نبود و تقریبا گیج کننده هست البته کتاب به نسبت انیمه آن خیلی بهتر است 0 0 معصومه دهکانی دیروز رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 283 این کتاب یک داستان عاشقانه فوق العاده زیبا داشت و احساسی بود و ارزش خواندن داشت و من حتما پیشنهاد می کنم که بخونید 0 0 معصومه دهکانی 2 روز پیش اسم تو مصطفاست راضیه تجار 4.3 73 این کتاب رو خواندم و واقعا پیشنهاد می کنم که بخونید یک داستان عاشقانه از جنس شهیدانه و کمی هم غمگین 1 0 معصومه دهکانی 2 روز پیش شاهزاده خانومی در مترو محدثه گودرزنیا 3.8 15 این کتاب یک کتاب با داستان فانتزی هست که خیلی جالب و جذابه و بنظرم جزو معدود کتاب های فوق العاده فانتزی ای هست 0 1 معصومه دهکانی 2 روز پیش زندگی روی در یخچال الیس کایپرز 4.3 23 این کتاب یک کتاب فوق العاده غمگین است و البته عبرت انگیز هم هست که ما باید بیشتر در لحظه ها زندگی کنیم 0 0 معصومه دهکانی 3 روز پیش یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 206 داستان خیلی جالب بود در کنار جدیت طنز هم در اون بود و باعث ایجاد انگیزه میشد 0 1