یادداشتهای مهدی رستمی همدانی (9) مهدی رستمی همدانی 1401/10/20 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 174 کاش این کتاب رو خود نادر می نشست توی ایوون برامون میخوند ، حتما در اون لحظه باران و نمناکی هوا به کیف این داستان و این صدا و این عشق می افزود !!! 0 13 مهدی رستمی همدانی 1401/10/16 ثروتمندترین مرد بابل جورج سموئل کلاسون 3.7 29 یادمه وقتی که خوندمش ، البته کتاب صوتیش رو گوش دادم که خیلی جذاب و تاثیر گذار بود ، تصمیم گرفتم مدلی که تو این کتاب میگه رو تو زندگی اقتصادیم پیاده کن ولی تو این چند ساله که نتونستم ، اگه کسی تونسته بگه چجوری!!!! 0 14 مهدی رستمی همدانی 1401/10/16 خاطرات همفر: جاسوس انگلیسی در ممالک اسلامی هامفری 3.6 27 یادش بخیر وقتی دبیرستان بودم این کتاب رو معلم جغرافیمون اجبار کرد که همه باید بخونن و خلاصش رو تو کلاس ارائه بدن چیز زیادی ازش یادم نیست ولی خیلی مشتاقم دوباره بخونمش حتما 0 0 مهدی رستمی همدانی 1401/10/14 مصائب من در حباب استارتاپ دنیل لاینز 4.1 7 خیلی کتاب خوبیه ، در حد یک زلزله که هرچی توذهنتون در مورد استارتاپ های موفق هست رو میریزه و جور دیگه ، تقریبا برعکس میسازه. امیدوارم توی پنجاه سالگی همچین چیزی رو تجربه نکنم🤲😁 0 17 مهدی رستمی همدانی 1401/10/14 بهترین قصه گو برنده است: چطور با قصه کسب و کارتان را رونق دهید آنت سیمونز 3.5 12 کتاب خوبیه ، نمیدونم چرا انقدر سخت میخونمش !!!! نمیتونم درگیرش بشم ! 0 0 مهدی رستمی همدانی 1401/10/13 ویولون زن روی پل خسرو باباخانی 4.3 137 تجربه هایی که ازش بی اطلاع بودم ، انسان و انسان هایی که درد و رنجی بی انتها را به دوش کشیده و معجزه وار و آنگونه که نشان دهنده ی قدرت انسان است ، رهایی یافتند. بی شک بعد از شنیدن صدای ویولون این کتاب ، نگاهی دیگر به جسم های تکیده ی کنار خیابان ها خواهید داشت . 0 13 مهدی رستمی همدانی 1401/10/11 ردپای نور: سیری در سیره ی تربیتی استاد علی صفایی حائری (ره) جلد 1 سید عبدالرضا هاشمی ارسنجانی 4.5 7 کتابی که باید هرروز تفعلی به آن بزنی و با هر داستانش به خود فرو روی و شروع به جست و جو کنی ، پلیدی های درونی را پیدا کرده و با سلاح امید و انگیزه شروع به زدایش آن ها از وجودت کنی و با هر داستان بر صفای سیرت بیفزایی. بعنوان یک کتاب حال خوب کن و زندگی آموز پیشنهادش میکنم 1 12 مهدی رستمی همدانی 1401/10/11 دید اقتصادی: داستانی جذاب برای آموختن اقتصاد پیتر.دی شف 4.2 20 با یک روند داستانی جذاب هم سیر اقتصادی یکی از به اصطلاح بزرگترین اقصادهای جهان را بشناسید ، هم در یک دوره ی فشرده ی آموزش علم اقتصاد شرکت کنید . با خواندن کتاب دید اقتصادی ! 0 7 مهدی رستمی همدانی 1401/10/10 استیو جابز غلط کرد با تو؛ خاطرات یک کپی رایتر دون پایه آزاده رحیمی 3.6 28 اگر مثل من همیشه حسرت کار در یک فضای استارتاپی را داشتید و بودن در آن اتمسفر و فضا را آرزو میکردید ، اگر شور شوق این فضا ها از دور خیلی برای شما جذاب هست. حتما این کتاب را به شما پیشنهاد میکنم تا دیگر حسرتی در دل نداشته باشید😊 0 9