یادداشتهای SaaaDaaaF (7) SaaaDaaaF 1404/5/3 کارگاه سفالگری سویو یون سومین 3.9 4 این کتاب از اون دست کتاب هایی بود که مثل ی نسیم بهاری خنک و دلنشین یا مثل قشنگی میوه های تابستون لذت بخش بود!🍉 احتمالا اگر از کتاب "به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید "خوشتون اومده حتما از خوندن این کتاب هم لذت میبرید. شاید اولش از سوم شخص بودن راوی خوشتون نیاد ولی به مرور بهش عادت میکنید و براتون قشنگ میشه. عشقشون واقعی و لطیف بود و به زندگی روزمره ما شبیه تر. بیشتر من و یاد سریال سئول نانوشته ما یا سریال تابستان درخشان ما انداخت و اتفاقا خواندنش در تابستان خالی از لطف نیست و اگر هنرمندید یا به هنر استفاده از دست ها ایمان دارید احتمالا این کتاب رو دوست خواهید داشت. امیدوارم کسانی که مثل سفال، زندگی را آهسته و در عین حال با اشتیاق فراوان می سازند؛ از خوندن این کتاب لذت ببرند.🫠🍃☕️ 2 1 SaaaDaaaF 1404/4/9 زندگی نقشه بهتری برایت دارد مود آنکاوا 4.8 2 این کتاب از اون دست کتاب هایی بود که مارو با مفهوم زندگی و مرگ بیشتر آشنا میکنه و در عین پندآموز بودنش داستان جذاب و گیرایی داره که تا اخر همراهش باشی. قلم نویسنده و سبک داستان من و یاد کتاب های پائولو کوئیلو به خصوص کتاب کیمیاگر و ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد انداخت اما با سبک و سیاقی متفاوت و حال هوای آسیایی و تایلندی. من این کتاب و دوست داشتم و جایی قشنگ تو قلب و ذهنم به خودش اختصاص داد. امیدوارم شماهم از خوندش لذت ببرید و بیشتر به معنای زندگی خودتون فکر کنید.🫠🤍🌱 0 1 SaaaDaaaF 1404/3/29 معجزه های خواربارفروشی نامیا کیگو هیگاشینو 4.1 98 کتاب معجزه خواربار فروشی نامیا قلم متفاوت و پیچیده ای داره و داستان هایی تاثیر گذار با سرنوشت هایی متفاوت که جالب و هیجان انگیز هستند و کشش داستان رو حفظ میکنند. سبک داستان و پیچیدگی های اون سلیقه ای هست و اگر به ادبیات و فرهنگ ژاپن علاقه دارید احتمالا خوشتون میاد. آیا این کتاب و توصیه میکنم یا نه؟ نمیدونم اما ارزش یک بار خوندن و داره!😇✨️🪽🪭 0 1 SaaaDaaaF 1404/3/21 اگر فریدا بود، چه می کرد؟ آریانا دیویس 3.0 2 این کتاب برای منی که چند سال شیفته شخصیت و هنر فریدا کالو شدم، پاسخی بود به سوالی که همیشه ذهنم و به خودش درگیر میکرد: این که چرا من انقدر از این زن و هنرش خوشم میاد و چی باعث شده که به اصلاح گرفتار طلسم فریدا بشم و به یک فریدوچا تبدیل بشم! 🫠🫀🌱 نویسنده این کتاب که خود یک فریدوچا هست و سال هاست راجب شخصیت فریدا و این که او اساسأ کی بوده و چی باعث شده با گذر بیش از هفتاد سال از مرگ اون طرفدار هاش روز به روز بیشتر بشن و اون معروف تر بشه تحقیق میکنه. به زیباترین شکل ممکن در این کتاب و موضوعات مختلفی که بهش پرداخته شده پاسخ این سوال رو میده. و من این کتاب رو عمیقا به هنر دوست ها و کسانی که شیفته زنان قوی و تاثیرگذار هستند و به ویژه علاقه مندان به فریدا کالو پیشنهاد میکنم. کتابی که از دل اومده و مطمئنا به دل شماهم میشینه!🥰🤍✨️ 0 2 SaaaDaaaF 1404/2/25 گربه راهنمای ما استفان گارنیه 3.4 18 این کتاب از اون کتاب هایی بود که عمیقا احساس کردم من را تعریف میکند نکات بسیار جالبی داشت که دوستش داشتم مثل قسمت های (روزی به سبک گربه) و یا آزمون اخر کتاب که فهمیدم کاملا تبدیل به ی گربه شدم!😅 این که میتونستم خیلی از نوشته های نویسنده رو با تجربه زیسته ام با گربه ام مقایسه کنم برام لذت بخش بود و فهمیدن این که یک سری رفتار ها یا اخلاق هام که مطمئن نبودم درسته یا نه اما درست بوده و خیلی شبیه به رفتار های گربه ام بوده برام شیرین!🫠🐈⬛ در کل کتابی روون با قلم جذابی هست که خوندنش رو به همه کسایی که گربه دارن یا میخوان که گربه بیارن پیشنهاد میکنم. برای من خوندن این کتاب جالب و لذت بخش بود امیدوارم برای شماهم همین طور باشه 🤍🌱 1 33 SaaaDaaaF 1404/2/17 زنان شگفت انگیز: داستان زنان الهام بخش، پیشگام و مبارز لوسی بیور 4.0 1 این کتاب از اون دست کتاب هایی بود که هر دختر جوان و نوجوانی لازم که حداقل یک بار اون رو خوانده باشه. و زنان برتر تاریخ معاصر دنیا رو بشناسه،زنانی که اولین قدم های مهم و بزرگ رو برداشتن ولی شاید کم تر کسی اون هارو بشناسه. خوندن این کتاب به دختر های جوون الهام میده تا بدونن گاهی وقت ها برای تغییر فقط یک نفر و خودشون کافی هستن و با وجود محدودیت ها قدرت زن اون قدر بالاست که میتونه تغییرات شگفت انگیزی ایجاد کنه. امیدوارم بخونید و لذت ببرید.🌱✨️🤍 0 4 SaaaDaaaF 1404/2/14 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.0 22 این کتاب یک سالی بود که توی کتابخونه ام داشت خاک میخورد و اصلا هیچ ایده ای ندارم که چرا زود تر شروعش نکردم . ولی به محض شروع و خوندن داستان های یونگ جو متوجه شباهت های بی اندازه خودم به این کارکتر شدم و عاشقش شدم(: روند داستان و قلم نویسنده سبک و روان بود و اصلا احساس خستگی نکردم و داستان های هرکدوم از کارکتر ها و شخصیت پردازی هاشون هم برام جذاب بود. و کلا به خاطر علاقه طولانی مدتم به کره و شناختم از فرهنگشون باهاش خیلی همزاد پنداری کردم و امیدوارم شماهم از خوندنش لذت ببرید.🤍🌸😊 0 6