یادداشتهای SaaaDaaaF (3) SaaaDaaaF 1404/2/25 گربه راهنمای ما استفان گارنیه 3.2 14 این کتاب از اون کتاب هایی بود که عمیقا احساس کردم من را تعریف میکند نکات بسیار جالبی داشت که دوستش داشتم مثل قسمت های (روزی به سبک گربه) و یا آزمون اخر کتاب که فهمیدم کاملا تبدیل به ی گربه شدم!😅 این که میتونستم خیلی از نوشته های نویسنده رو با تجربه زیسته ام با گربه ام مقایسه کنم برام لذت بخش بود و فهمیدن این که یک سری رفتار ها یا اخلاق هام که مطمئن نبودم درسته یا نه اما درست بوده و خیلی شبیه به رفتار های گربه ام بوده برام شیرین!🫠🐈⬛ در کل کتابی روون با قلم جذابی هست که خوندنش رو به همه کسایی که گربه دارن یا میخوان که گربه بیارن پیشنهاد میکنم. برای من خوندن این کتاب جالب و لذت بخش بود امیدوارم برای شماهم همین طور باشه 🤍🌱 1 32 SaaaDaaaF 1404/2/17 زنان شگفت انگیز: داستان زنان الهام بخش، پیشگام و مبارز لوسی بیور 4.0 1 این کتاب از اون دست کتاب هایی بود که هر دختر جوان و نوجوانی لازم که حداقل یک بار اون رو خوانده باشه. و زنان برتر تاریخ معاصر دنیا رو بشناسه،زنانی که اولین قدم های مهم و بزرگ رو برداشتن ولی شاید کم تر کسی اون هارو بشناسه. خوندن این کتاب به دختر های جوون الهام میده تا بدونن گاهی وقت ها برای تغییر فقط یک نفر و خودشون کافی هستن و با وجود محدودیت ها قدرت زن اون قدر بالاست که میتونه تغییرات شگفت انگیزی ایجاد کنه. امیدوارم بخونید و لذت ببرید.🌱✨️🤍 0 3 SaaaDaaaF 1404/2/14 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.0 16 این کتاب یک سالی بود که توی کتابخونه ام داشت خاک میخورد و اصلا هیچ ایده ای ندارم که چرا زود تر شروعش نکردم . ولی به محض شروع و خوندن داستان های یونگ جو متوجه شباهت های بی اندازه خودم به این کارکتر شدم و عاشقش شدم(: روند داستان و قلم نویسنده سبک و روان بود و اصلا احساس خستگی نکردم و داستان های هرکدوم از کارکتر ها و شخصیت پردازی هاشون هم برام جذاب بود. و کلا به خاطر علاقه طولانی مدتم به کره و شناختم از فرهنگشون باهاش خیلی همزاد پنداری کردم و امیدوارم شماهم از خوندنش لذت ببرید.🤍🌸😊 0 2