یادداشتهای احمد سجادی فر (2) احمد سجادی فر 1403/10/13 آزادی معنوی مرتضی مطهری 4.7 45 آزادی معنوی... یه روز تصمیم گرفته بودم اطلاعاتم درباره دینم رو بیشتر کنم. رفتم پیش شیخمون گفت برو کتاب آزادی معنوی رو بخون بیا... سه سال طول کشید تا خوندمش... سال اول تا نصف خوندم که بعدش متاسفانه درچه دیافراگم گسترش پیدا کرد و نشد... سال دوم کامل خوندمش ولی چیزی نفهمیدم...به شیخ هم مراجعه نکردم که اون هم هیچی... سال سوم کامل خوندمش...کامل فهمیدمش(شک دارم) و تا خواستم به شیخ مراجعه کنم...اطلاعیه زدن که باید برم ماموریت... و من رفتم مأموریت و شیخ هم رفت کربلا و من تا سه ما ایشون رو ندیدم... .............................................................................................. درباره این کتاب میتونم بگم که کتاب پربار و سنگینیه و حتماً نیاز به خوندن چند تا کتاب پیش نیاز داره(به شخصه پیش نیازی نخوندم) با خوندن هر صفحه و بیشتر غرق کتاب میشید اینجوری که: واو چقدر اطلاعات... چقدر مفهوم... الان میتونم با کوله باری از اطلاعات به جنگ وهابی ها برم و پوزشون رو به خاک بمالم... اما اونجاست که ذهنت میگه گ...نخور بشین سر جات قالب این کتاب درباره آزادی روحه... چطور آزاده بودن... مثل امام علی بودنه...جان بر کف بودن...و اینکه در نهایت هیچ کس برای ما نمیمونه غیر از خدا و اهل بیتش 2 16 احمد سجادی فر 1403/10/10 سوار بر گلوله استیون کینگ 3.5 6 امروز روز عجیبی بود...در واقع همه چیز از شب قبلش شروع شد ۱۴۰۳/۱۰/۹ که یک هو جنب و جوش عجیبی برای خواندن آثار استیون کینگ در من شکل گرفت (قبلا هم علاقه زیادی به این نویسنده و آثارش داشتم و دارم...ولی به این شدت نبود) به طوری که باعث شد امروز راهی کتاب فروشی بشم و کتاب سوار بر گلوله رو بخرم... در وهله اول حس میکنید که شاید کتاب خاصی نباشه و یه اثر معمولی از استیون باشه...اما با خوندنش حس یک فیلم دهه نود میلادی با تصاویر سینماتیک بهتون دست میده.کتابی که روایت سادهای داره اما خوب میتونه درگیرتون کنه.مثل یک تلنگر میمونه که شما رو از توهم میکشه بیرون و وارد یک دنیای عجیب میکنه...دنیایی که سراسر خرافاته و سعی در این داره که زندگی واقعی رو نمایان کنه. ترجمه این کتاب معمولی بود... خیلی معمولی روایت داستانی خوبی داشت و جمع و جور بود شخصیت پردازی و روایت شخصیت ها واقعا زیبا و کامل بود خلاصه که از این کتاب خوشم اومد و ازش راضی بودم 4 12