یادداشتهای دلآبان 🐳 (3) دلآبان 🐳 22 ساعت پیش داستان بریده بریده: داستانی پژوهشی از حادثه کربلا علیرضا نظری خرم 3.2 21 کتاب سبک نوشتاری عامیانه دارد و شاید یکجاهایی آدم انتظار دارد با متن رسمیتری مواجه شود. خصوصا آن قسمتهایی که پیرامون امام و گفتگوهای ایشان است. ضرب المثل ها و اصطلاحات استفاده شده یک مقداری رسمیت گفتاری که پیرامون ائمه استفاده میکنیم را کنار میگذارد. البته برای سنین نوجوان مناسب است. 0 0 دلآبان 🐳 1404/4/4 واژهنامهی حزنهای ناشناخته جان کونیگ 4.2 11 خواندن این کتاب شبیه به یک همدلی است. انگار کسی با تمام وجود، همهٔ حزنهای شما را میشناسد و رویشان اسم گذاشته تا رسمیت داشته باشند. ترجمه سوما زمانی هم روان و خوب است. البته برای من از آنهایی نبود که از اول تا آخرش را یکسره بخوانم. گذاشتم گوشهای و هر از گاهی سر میزدم و چند صفحه ای میخواندم و نشاندار میکردم 0 1 دلآبان 🐳 1404/4/4 دو روز مانده به پایان جهان عرفان نظرآهاری 4.4 5 برای کسانی که کار با نوجوان میکنن، بسیار بسیار کتابهای خانم نظرآهاری، علی الخصوص این کتاب مناسب کارشونه. مفاهیم عمیقی رو در قالب چند داستانِ معمولا انتزاعی بیان میکنه که مخاطب هم از نوع بیانش خیلی لذت میبره. 0 0