یادداشتهای پسرک کتابخون🧠🌱 (12) پسرک کتابخون🧠🌱 1401/10/21 منحنی خلاقیت: چگونه ایده ی درست را در زمان درست پرورش دهیم آلن گانت 3.9 2 بهترین کتابی بود که در زمینه خلاقیت خوندم قبلا روانشناسی خلاقیت و چنتا کتاب دیگه خونده بودم این کتاب هم مطالب فوق العاده ای داشت و هم ترجمه روون بشدت پیشنهاد میشه👌🏻🧠 0 19 پسرک کتابخون🧠🌱 1401/10/14 در باب اعتماد به نفس آلن دوباتن 3.7 15 از هر آموزش و کتابی که در این زمینه دیدم و خوندم بهتر بود!!!! 0 22 پسرک کتابخون🧠🌱 1401/10/8 کار عمیق : قوانینی برای تمرکز در دنیایی آشفته کال نیوپورت 3.7 55 هرکسی باید بخونه........ 0 15 پسرک کتابخون🧠🌱 1401/10/8 تختخوابت را مرتب کن: چیزهای کوچکی که می توانند زندگی ات و شاید دنیا را تغییر دهند ویلیام هری مک ریون 3.1 66 "اگر می خواهی جهانت را تغییر بدهی ابتدا تخت خوابت را مرتب کن" با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 2 پسرک کتابخون🧠🌱 1401/10/8 راز روندا برن 2.5 27 راز کتابی که بیش از ۳ بار خوندمش......... اوایل ازش خوشم میومد و قانون جذب رو باور داشتم...... ولی بعد با ابزاری آشنا شدم به اسم "تفکر نقاد" بعد از اون فهمیدم که قانون جذب شبه علمه شهادت آب یه دروغه افکارتو دنیاته دروغه ........... 0 19 پسرک کتابخون🧠🌱 1401/10/2 اثر مرکب دارن هاردی 3.9 132 انتخاب های تو میتونن بزرگ ترین دوست یا بزرگ ترین دشمنت باشن! 📗اثر مرکب 🧡پسرک کتابخون رو فالو کنید🧡 0 14 پسرک کتابخون🧠🌱 1401/10/1 دانشکده کسب و کار شارون لکتر 0.0 مهارت ها عامل پولدار شدن می شوند نه تیوری ها 📗دانشکده کسب و کار ✍🏻 رابرت کیوساکی (پدر پولدار) 0 8 پسرک کتابخون🧠🌱 1401/10/1 پدر پولدار، پدر بی پول شارون لچر 3.7 27 "افراد معمولی برای پول کار می کنن ولی ثروتمندان یاد گرفتن کاری کنن تا 💸 براشون کار کنه" 0 20 پسرک کتابخون🧠🌱 1401/9/30 متن کامل از حال بد به حال خوب دیوید دی. برنز 4.6 9 چرخه انگیزه 👇🏻♻️ اقدام💪🏻 ⬇️ انگیزه📍 ⬇️ اقدام بیشتر💪🏻💪🏻 ●○●○●○●○●○● 🧠منو فالو کن تا هرروز چیزای جدید یادبگیری! 🧠 0 21 پسرک کتابخون🧠🌱 1401/9/30 هنر شفاف اندیشیدن رولف دوبلی 3.8 43 خطاهای شناختی🧠 چیزیه که با این کتاب باهاش آشنا شدم........ خطاهایی که میتونن زندگی رو نابود کنن :))))) 0 12 پسرک کتابخون🧠🌱 1401/9/30 انسان در جستجوی معنا ویکتور امیل فرانکل 3.9 120 چند ماه پیش وقتی هنوز ۱۵ ساله نشده بودم و 14 سالم بود، این کتاب رو خوندم...... دوست ندارم چیزی راجع به محتوای کتاب و اتفاقات اون اردوگاه ها بگم..... :))))))) فقط این جمله همیشه یادم میمونه: "انسان می تواند به هر چیزی عادت کند" :)))))))))))) 2 8 پسرک کتابخون🧠🌱 1401/9/30 قدرت شروع ناقص: جستارهایی درباره ی بهتر انجام دادن کارها جیمز کلییر 3.9 28 چه اهل رمان باشی...... چه اهل کتب آموزشی..... این کتاب رو باید بخونی!!! چرا؟؟؟ تو این کتاب یاد میگیری بیشتر کتاب بخونی! این فقط یکی از هزار دلیل برای خوندن این کتابه🌱 منو دنبال کنین🧡 0 23