یادداشتهای Rahil in mud (9) Rahil in mud 1403/11/23 The Alchemist Steven Philip Jones 3.0 1 واقعا بهخوان عجب چیز جالبیه! نیم ساعت پیش درخواست دادم این کتاب رو اضافه کنن و فکرش رو هم نمیکردم که بکنن ولی الان برام نوتیفیکشن اومد که کتابی که درخواست داده بودی اضافه شد. فقط کاش اسمش اشتباه درج نمیشد. 0 1 Rahil in mud 1403/10/5 The Book of Dust: La Belle Sauvage جلد 1 فیلیپ پولمن 3.0 1 عه اینم خونده بودم یه زمانی. چه جالب. 0 1 Rahil in mud 1403/10/4 حراج یوکیو میشیما 3.7 2 من وقتی کودک بودم این نمایشنامه رو خونده بودم. چیزی حدود هشت سال پیش. اون موقع حس میکنم بهش ۴ ستاره میدادم چون نسخهای که اون زمان از کتابخونه قرض گرفته بودم ترجمهی جالبتری داشت اما حیف یادم نمیاد مال چه نشر و از چه مترجمی بود. 0 4 Rahil in mud 1403/10/4 وقتی ما مردگان سربرداریم هنریک ایبسن 3.7 7 But due to some personal reasons, reading it was so disturbing I had to put it down every 5 pages. Not healed yet. 0 1 Rahil in mud 1403/10/4 The Secret History دانا تارت 4.5 2 4.5 0 0 Rahil in mud 1403/10/4 عصیان یوزف روت 3.9 41 4.5 فوقالعاده! چه سیر تکاملی بینقصی خلق کرده! چه منطقی، چه سنجیده! 0 0 Rahil in mud 1403/10/4 صد سال تنهایی گابریل گارسیا مارکز 3.9 163 I 0 0 Rahil in mud 1403/10/4 ملکه ی زیبایی لی نین مارتین مک دونا 4.1 16 کاش میشد بهت از ۵، ۶ بدم. 0 1 Rahil in mud 1403/10/4 درس خوشنویسی میخاییل شیشکین 3.5 2 میدونی چیه؟ من اونقدر ادبیات روسیه رو کنکاش نکردم اما همیشه پس ذهنم یک چیزی قلقلک میشد که چرا اینقدر چیزای سخت آسون و چیزای آسون سخت به نظر میان به قلم نویسندههای روس؟! الانم باز این سوال عین خوره افتاده به جونم که خب چرا؟ تو غذاشون چی میریزن که اینقدر متفاوت میشن؟ مگه هوایی که نفس میکشن چی توشه؟ (البته درسته که شیشکین به سوئیس مهاجرت کرد.) مگه تو چه بستری بزرگ میشن که از همه لحاظ چارچوبهای ذهنیشون اینقدر توفیر داره؟ باید مغز یک نویسندهی روس رو شکافت و روی اینها تحقیق کرد، اینطوری نمیشه. 0 0