یادداشتهای zahra Aghaiy (4) zahra Aghaiy 1402/5/3 جمعه، دوم آوریل = Friday, April 2nd : شهید محمدحسین ابراهیمی به روایت همسر زهره شریعتی 4.3 23 بعضی وقتها به کارهای خوبت فکر میکنی و خیال برت میدارد که عجب کاری کردم؛ عجب صبری و تحملی داشتم؛ عحب پاداشی از خدا در انتظارم هست... همین وقت است که خدا دستت را میبرد سمت کتابی در کتابخانهات که مدتهاست خریدهای و نخواندهای میخوانی و میفهمی تو برای خدا هیچ کاری نکردهای... جمعه دوم آوریل حدیث تلاشهای خالصانه شهید شیخ محمدحسن ابراهیمی است و صبوریهای همسرش... 1 1 zahra Aghaiy 1402/4/29 ژن بد! اخلاق آزمایش غربالگری و سقط جنین گزینشی نعیمه پورمحمدی 4.2 3 کتابی است که باید قبل از مادر شدن بخوانی 0 3 zahra Aghaiy 1402/3/25 شبیه فائضه حدادی 4.0 36 شوخیهای قهرمانهای قصه رو در تلخترین اتفاقات قصه دوست داشتم. با خواندن شبیه دلم ظهور خواست دلم رجعت خواست... 0 3 zahra Aghaiy 1402/3/10 کوه های سفید جان کریستوفر 4.0 21 اولین باری که این کتاب رو خواندم نوجوانی بودم سرشار از احساس نیاز به آزادی،رهایی و پر از پرسش... بار دیگر که خواندم دانشجوی تاریخ بودم به دنبال کشف گذشته و به دنبال راهی برای ساختن آیندهای عاری از اشتباه گذشتگان... و حالا که بار دیگر خواندمش مادرِ یک نوجوانم و معلم نوجوانانی دیگر هر بار و در هر سنی که کتاب را بخوانی برایت حرف جدیدی دارد و راه تازهای برای رسیدن به کوههای سفید نشانت میدهد. 0 5