یادداشتهای محمد محمدنژاد (6) محمد محمدنژاد 1404/6/9 پناهندگان پیشاور محمد طعان 4.5 1 این کتاب خیلی خوب و جذاب وقایع مربوط به اون دوره خاص افغانستان رو برای خواننده شرح میکنه . نکته ای که از این کتاب برداشت میشه اینه که جهل و تعصب میتونه یک ملت و کشور رو به باد بده . نویسنده خیلی خوب عوامل اصلی فلاکت این کشور که میتوانست یک کشور ثروتمند باشه رو معرفی کرد . 0 0 محمد محمدنژاد 1404/5/23 برادران کارامازوف فیودور داستایفسکی 4.5 121 رمان فوق العاده ای بود هم شروع و هم پایان خوبی داشت . داستان پردازی نویسنده هم جذاب بود ، اگرچه به نظر میرسه بعضی جاها پیاز داغش رو زیاد کرده . در مورد مسائل ایمان و کفر و خدا هم یه سری مسائل رو مطرح کرده که خواننده باید توجه داشته باشه به اونها و تحت تأثیر قرار نگیره. در کل جدا از نکته آخر رمان جذابی هست . ضمنا نظر من رو نسبت به ادبیات روسیه مخصوصا آثار با درون مایه های روان شناسی جلب کرد . 0 0 محمد محمدنژاد 1404/5/11 عبد صالح خدا سیدعلی خامنه ای 4.7 23 نکته قابل توجه این کتاب این هست که نشون میده رهبری با اون شخصیت عظیم که داره خودش رو شاگرد حضرت امام میدونه و ذوب در حضرت امام هست . نکته دوم اینکه ذره ای از شخصیت امام بزرگوار که در این کتاب بیان شده ، خواننده رو مبهوت میکنه . 0 2 محمد محمدنژاد 1404/5/7 نکته ها از گفته ها؛ گزیده ای از گفتارهای استاد فاطمی نیا 4.6 8 این کتاب حاوی فرازهای طلایی از سخنان این عالم بزرگ هست . کسی که عمرش رو صرف مطالعه کتاب های کرده که شاید تو عمرمون اسمش رو هم نشنویم . رحمة الله علیه 0 0 محمد محمدنژاد 1404/3/17 خاتون و قوماندان: روایت زندگی ام البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی (ابوحامد) فرمانده لشکر فاطمیون مریم قربان زاده 4.4 72 این کتاب به ما یادآور میشه که ما جدا از ملیت ، امت واحد هستیم و اختلاف زادگاه باعث نمیشه هدف هامون جدا باشه و یا حتی در مقابل هم قرار بگیریم . هر کسی که به اسلام خدمت کنه در طرف ما هست اگرچه که از کشور دیگه ای باشه و هر کسی که دشمن اسلام هست در مقابلش هستیم اگرچه تو ایران به دنیا اومده باشه . 0 2 محمد محمدنژاد 1404/3/16 تن تن و سندباد محمد میرکیانی 4.0 81 موضوع خوب و داستان جالب و قشنگی داشت . 0 0