یادداشتهای محمدجواد اصغریان (5) محمدجواد اصغریان 1403/4/2 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 واقعا این کتاب از اون دست کتاب هایی هست که با خواندنش، مطالب تبدیل به فکر و بعد هم عمل میشه. من در طول مطالعه بسیاری از رفتارهام تغییر کرد و بهتر شد. امیدوارم برای شما هم اینطور باشه. 0 0 محمدجواد اصغریان 1403/3/20 نجواگر الکس نورث 4.1 94 این اولین رمان جنایی بود که خوندم و جالب بود. قدرت تصویرپردازی و واقعی بودن شخصیت ها و اینکه افکار درونی هر شخصیت با حوصله و دقیق بیان میشد باعث جذاب شدن این کتاب و داستان شده، همانطور که در پشت کتاب گفته شده، این نخستین اثر این نویسنده گمنامه، چون با نام مستعار کتاب رو منتشر کرده، اما انگار از همون اول فکر همه جاشو کرده. بسی لذت بردم. ممنون از نویسنده و نشر نون و مترجم و دوستی که کتاب رو معرفی کرد ❤️🙏 0 13 محمدجواد اصغریان 1403/3/20 زندگی من آنتون چخوف 3.2 5 شروعی سردرگم، میانهای جالب و پایانی زیبا و فلسفی داشت. از آن دست فلسفهها که به جانت مینشیند، چرا که از عمق تجربه پدید آمده است. 0 0 محمدجواد اصغریان 1403/3/5 نقشه هایی برای گم شدن ربکا سولنیت 3.7 33 قدری درهم و برهم بود اما از جستارها خوشم اومد و جالب بود. خواندنش خالی از لطف نیست ولی سعی کنید در زمانی بخونید که تمرکزتون بالا باشه 0 0 محمدجواد اصغریان 1403/3/3 موبی دیک هرمن ملویل 4.0 13 بسیار زیبا و خواندنی. یعنی انگار داخل داستان هستی و با شخصیت ها ارتباط میگیری. من در سه روز تونستم کتاب رو بخونم و لذت بردم. قدرت تصویر پردازی کتاب هم عالیه 0 2