یادداشتهای محمد ایمان (6) محمد ایمان 12 ساعت پیش یادداشتهای زیرزمینی با چهارده تفسیر فیودور داستایفسکی 4.0 59 آخر ثمره مستقیم و حتمی و قطعی آگاهی ، سستی است یعنی همان دست روی دست گذاشتن و نشستن . 0 0 محمد ایمان 5 روز پیش برادران کارامازف فیودور داستایفسکی 4.4 91 یکی بیاد من رو از این اقیانوس بکشه بیرون 🌊 0 0 محمد ایمان 7 روز پیش خانم صاحبخانه فیودور داستایفسکی 4.0 1 این کتاب در کنار برخی موارد دیگر ، یکی از مناسب ترین پیشنهادات من برای کسانی است که میخواهند داستایفسکی را شروع کنند . رمانی کوتاه (۱۰۰ صفحه) ، نثری روان ، خط فکری و داستانی ساده اما در عین حال گیرا و عمیق . این رمان جزو رمان هایی است که میتوان آن را در دسته موضوعی عاشقانه قلمداد کرد اما نکته مهم درباره آثار داستایفسکی این است که علاوه بر خط داستانی ، جریان های مختلفی در بطن داستان درحال جریان است که باید به آنها نیز دقت داشت . 0 0 محمد ایمان 1404/3/5 روستای استپانچیکووا و ساکنانش فیودور داستایفسکی 3.9 12 روستای استپانچیکوا یکی از ناشناخته ترین آثار فئودور داستایفسکی است که کم تر کسی به آن توجه داشته است . این کتاب جزو مهم ترین کتاب های نوشته شده در نیمه اول زندگی این نویسنده بزرگ است که در آن نگاه اعتراضی او نسبت به جامعه کاملا مشخص است . داستایفسکی در نیمه اول زندگی خود عمدتا به عنوان یک اصلاح طلب اجتماعی شناخته میشد و این کتاب گویی که یک خیزش اعتراضی بر علیه ریا کاران مذهبی است . البته در کنار دیگر آثار معروف داستایفسکی این کتاب چندان چنگی به دلم نزد ، اما باز نسبت به بسیاری از رمان های مختلف جلودار است . 3 28 محمد ایمان 1403/5/8 سووشون سیمین دانشور 4.1 210 تابستون امسال تا اینجا کلا به رمان و داستان گذشته و به هیچ وجه نمیتونم بگم از این موضوع ناراحتم ؛ درسته که نظم خاصی برای مطالعه نداشتم ... از داستایوفسکی به کافکا و یهو به سیمین دانشور اما واقعا رمان زیبایی هایی داره که زندگی آدم رو میتونه متفاوت تر از زندگی عادی شهری رقم بزنه . انگار تو با خوندن رمان یک سطل رنگ رو تو وجود خودت میپاچی در حالی که بیرونت کاملا سیاه سفیده. 1 4 محمد ایمان 1403/3/18 هیئتهای عزاداری در جامعه ایران جبار رحمانی 4.0 1 جناب جبار رحمانی جزو اندیشمندان قابل احترام در حوزه مطالعات دینی و مذهبی هستن اما به نظرم در تألیف این کتاب بیشتر تا آنجا که دیدگاهی خاص و درخور در رابطه با هیئت های مذهبی ارائه داشته باشند به بررسی تاریخی این پدیده اجتماعی پرداخته اند . خلاصه که اگر میخواید مطالعات تخصصی در رابطه با هیئت های مذهبی در ایران داشته باشید این کتاب برای مقدمات مطالعتون خوبه چون یک تصویر تاریخی بهتون میده . 0 0