یادداشتهای عرفانه آوازه (6) عرفانه آوازه 1403/8/1 دختر گل های وحشی (ادامه زیر درخت زالزالک) ماریتا کانلن مکنا 4.1 4 از کتاب اول ملایم تر بود، ولی به این معنی نیست که رنج کمی رو تو خودش جا داده باشه، اما دست یافتن به حد اقل ها امیدوار کننده و شادی بخش بود. 0 0 عرفانه آوازه 1403/8/1 زیر درخت زالزالک (سالهای قحطی ایرلند) ماریتا کانلن مکنا 4.4 6 چه درد ها و رنج ها که به تصویر نکشیده، در عین حال استقامت کودکان قحطی زده. به شدت غلیان احساسی داره خوندنش مخصوصا اگر مادر باشی. 0 0 عرفانه آوازه 1403/2/17 روون پسری از رین امیلی رودا 3.7 5 چقدر عالی میشد اگر در نوجوانی با این داستان همراه میشدم و هیجانش رو در نوجوانی تجربه میکردم البته که الان هم زیستن با این کتاب حس بسیار خوبی بهم داده. 0 7 عرفانه آوازه 1402/9/1 کتاب گورستان نیل گیمن 4.2 21 یه وقتایی آدم باید حال و هوای نوجوونیشو تو بزرگسالی تجربه کنه، مثل خوندن این کتاب، بهم چسبید، اینقدر که آخرش دلم نمیخواست تموم بشه. 0 13 عرفانه آوازه 1402/9/1 داستان سیستان: 10 روز با ره بر رضا امیرخانی 4.3 71 روایتی دلچسب با قلم گیرا و خاص آقای امیرخانی ، من را همراه خود میبرد. لذت بردم. 0 4 عرفانه آوازه 1402/8/26 کودکی با مغز کامل تیناپین برایسن 4.0 1 دوستان کسی این کتاب رو با ترجمه دیگری خونده؟ مثلا نشر دیموندبلورین ترجمه فاطمه آقاجانی ممنون میشم نظرتون رو بنویسید این ترجمه خوب بود تقریبا، ولی میانه کتاب سخت شد برای من، هنوز تا آخر نخوندم، در کل اطلاعات خوبی در مورد مغز میده و روش های خوبی هم برای پرورش مغز و عبور از چالش ها ارائه میکنه، توصیه میکنم خواندنش رو . 0 0