یادداشتهای محمد بختیار (7) محمد بختیار 1403/4/28 جمعه، دوم آوریل = Friday, April 2nd : شهید محمدحسین ابراهیمی به روایت همسر زهره شریعتی 4.3 23 عشق به اهل بیت علیهم السلام عشق به اسلام عشق به خانواده و همسر عشق به مردم ... زندگی عاشقانه طلبگی 😇✌️ 0 0 محمد بختیار 1403/4/22 تربیت اسلامی از نگاه رهبر فرزانه انقلاب: برنامه های تربیتی جلد 4 آیت اله صالحی 4.0 1 قالبها و محتواهایی که رهبر انقلاب معرفی کردند در این جلد جمعآوری شده است. با شدن ذهن نسبت به قالبهای مختلف و ارزشگذاری آنها خیلی مفید و قابل استفاده است. به نظر میرسد در برخی موارد تنها به معرفی پرداخته شده است و جا داشت که درباره شیوه اثرگذاری قالب یا محتوا هم بحث شود. 0 0 محمد بختیار 1403/4/20 تربیت اسلامی از نگاه رهبر فرزانه انقلاب: موثران تربیتی جلد 3 سید عبدالمطلب موسوی 3.8 1 در این جلد نگاه به مبلغ تربیتی، فراتر از آنچیزی است که به صورت عادی به ذهن میرسد. به نظر این نگاه جامع بیشتر با نگاه جامعهسازی و نگاه کلان سازگاری دارد تا نگاههای خرد و حداقلی به نظر میرسد دو بخش آخر جای کار بیشتری دارند، چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ انتخاب محتوا 0 0 محمد بختیار 1403/4/18 فرآیند همسرگزینی هادی حسین خانی نائینی 5.0 1 کتابی مختصر و در عین حال فهم خوبی برای تشخیص فرآیند ازدواج، اینکه از کجا شروع کنیم و چه مراحلی رو طی کنیم ارائه میکنه 0 0 محمد بختیار 1403/4/18 قصه دلبری محمدعلی جعفری 4.0 94 پای این کتاب اشک ریختم فکرش رو نمیکردم. 0 1 محمد بختیار 1403/4/18 تب مژگان محمدرضا حدادپور جهرمی 3.6 57 تا کتاب تموم نشد از دستم نیفتاد... 0 0 محمد بختیار 1403/4/18 تربیت اسلامی از نگاه رهبر فرزانه انقلاب: اصول، مراحل، عوامل و موانع تربیتی جلد 2 حسین قدیریان 3.8 1 قسمت چهارم کتاب - موانع تربیتی - به خصوص موانع بیرونی، مبانی عالی نسبت به آنچه که ما نیاز داریم برای رشد و مقابله با موانع رشد ارائه شده است. به هر شخصی که میخواهد نگاه درستی داشته باشد و همچنین نگاه درستی را القا کند، پیشنهاد میکنم حتماً مطالعه کنید، چه فعال فرهنگی در فضای تربیتی هستید و یا خیر 0 0