یادداشتهای شادی (28) شادی 4 روز پیش کتابچه ی مخوف دن پابلوکی 4.1 5 دوستش داشتم و آدم و کنجکاو میکرد 0 0 شادی 4 روز پیش در جستجوی آلاسکا جان گرین 3.8 59 خب داستانش یه جورایی غمگینه ولی خیلی جذابه شخصیتهاش باحال و واقعی هستن و ماجراهاش هم کلی آدمو فکر میکنه. بعضی جاهاش یه ذره کنده ولی در کل خیلی قشنگه. 0 0 شادی 4 روز پیش سرقت در میدان صدو یکم نیلوفر مالک 4.4 10 خب واقعاً باحاله پر از هیجان و معماست و آدمو حسابی میکشونه جلو که ببینه آخرش چی میشه. بعضی جاهاش یه ذره قابل حدسه، ولی بازم خیلی سرگرمکنندهست. 0 0 شادی 4 روز پیش مگ آتش پاره آسترید (اریکسون) لیندگرن 4.4 5 خب داستانش خیلی باحاله و هیجانانگیزه ماجراهاش پر از خطر و ماجراجوییان و شخصیتهاش هم خیلی باحال و بانمکن. بعضی جاهاش یه ذره طولانیه ولی بازم کلی سرگرمکنندهست. 0 0 شادی 4 روز پیش قاشق چای خوری هوشنگ مرادی کرمانی 4.3 15 خب داستانش بامزه و کوتاهه بعضی جاهاش خندهدار و عجیبان، ولی زیاد عمیق نیست و یه جورایی سادهست. 0 0 شادی 4 روز پیش برادر من تویی داود امیریان 4.4 69 خیلی احساسی و قشنگه رابطه بین شخصیتها دلنشینه و آدم راحت باهاشون ارتباط میگیره. بعضی جاهاش یه کم غمگین میشه ولی همینش قشنگه و دل آدمو میلرزونه. 0 0 شادی 4 روز پیش ایلیا ماه منیر داستانپور 4.4 11 داستانش خیلی جذابه و یه جورایی ماجراجوییه شخصیتهاش باحال و دلبری هستن و بعضی صحنههاش واقعا هیجان داره. بعضی جاهاش یه ذره طولانیه ولی در کل خیلی سرگرمکنندهست. 0 0 شادی 4 روز پیش جادو هرگز نمی خوابد آنا شیهان 4.5 16 خب داستانش خیلی باحاله و پر از هیجانه ماجراهاش جادویی و عجیبان، شخصیتهاش هم خیلی باحال و دوستداشتنیان. خیلی سرگرمکنندهست. 0 0 شادی 4 روز پیش اگر داری این کتاب را می خوانی کار از کار گذشته! سودانیموس بوش 4.5 12 خب این یکی خیلی خوب بود و هیجانش هم زیاد بود خوشم آمدددد 0 0 شادی 4 روز پیش این کتاب برایت ضرر دارد سودانیموس بوش 4.4 12 خب راستش یهجورایی معمولیه، خیلی هیجان یا خلاقیت خاصی نداره بعضی جاهاش گیجکنندهست و باعث میشه کلافه بشی، ولی زیادی هم بد نیست. 0 0 شادی 4 روز پیش زیاد به چشم هایت اعتماد نکن! سودانیموس بوش 4.5 6 خب راستش من زیاد حال نکردم داستانش یهجورایی کشدار بود و بعضی چیزهاش خستهکننده بود، هیجانش هم اونقدر که انتظار داشتم نبود. 0 0 شادی 4 روز پیش الینا در عروسی به صرف خارش مژگان کلهر 4.1 19 خب داستانش واقعاً فان و باحاله، مخصوصاً اون لحظههای عجیب و غریبش که یهدفعه میخوای بخندی ولی نمیتونی چشم ازش برداری بعضی جاهاش کمی کشدار میشه ولی بازم خیلی سرگرمکنندهست. 0 0 شادی 4 روز پیش عمو زنجیرباف و دزد پشت کوه قاف طاهره ایبد 4.0 13 خب داستانش خیلی سرگرمکننده و خندهداره، ماجراهاش عجیب و باحالان. بعضی جاهاش یه ذره پیشبینیپذیره ولی بازم آدمو کلی سرگرم میکنه. 0 0 شادی 4 روز پیش تاپ تاپ خمیر من کو؟ تشت پنیر من کو؟ طاهره ایبد 3.9 15 خب داستانش بامزه و خندهداره، ولی خیلی کوتاه و سادهست. بعضی بخشهاش یه خورده عجیب و بیمعنای، ولی خب باعث میشه بخندی! 0 0 شادی 4 روز پیش کارآگاه پادی در جنگل بلوط نوشین شعبانی 4.2 10 خب خیلی ماجراجوییه و یه جورایی هیجان داره، شخصیتهاش باحال و بامزهان. بعضی جاهاش یه ذره پیشبینیپذیره ولی کلی خوش میگذره وقتی میخونی. 0 0 شادی 4 روز پیش کارآگاه پادی در کشتی ماکارونی نوشین شعبانی 4.5 4 خب خیلی بامزه و خندهداره، ماجراهاش عجیب و جالبه و آدمو کلی سرگرم میکنه. بعضی جاهاش یه ذره مسخرهست ولی همینش هم باحاله! 0 0 شادی 4 روز پیش کارآگاه پادی و دیو سیاه نوشین شعبانی 4.2 4 خب خیلی باحاله و پر از هیجانه، ماجراهاش آدمو میکشونه جلو. ولی بعضی جاها یه خورده طول میکشه تا جذابیتش برسونه. شخصیتها هم باحالن و دلت میخواد بدونی آخرش چی میشه. 0 0 شادی 4 روز پیش راز شبحی در مه سیمین پناهی فرد 4.3 18 خب راستش داستانش خیلی جذابه و اون فضای مهآلودش آدمو میبره تو دل ماجرا، ولی بعضی وقتا یه ذره قابل حدس بود و یه خورده کند میشد. شخصیتها خوبن و خیلی به دل مینشینن. 0 0 شادی 4 روز پیش آن سوی آبی بی کران لارن ولک 4.1 26 داستان آن سوی آبی بیکران پر از تخیل و فضای خیالانگیز است و شخصیتها جذاب و به یادماندنیاند. پیامهای عمیق درباره زندگی و امید به خوبی منتقل میشوند، اما بعضی قسمتها ریتم کندی دارند و کمی طولانی به نظر میرسند. 0 0 شادی 4 روز پیش قصه انجلینو براون دیوید آلموند 3.6 19 راستش چون از یه جایی به بعد به نظرم داشت مسخره پیش میرفت نخوندمش ولی خب بازم سلیقه ایه ولی من دوسش نداشتم 0 0