یادداشتهای ابوالفضل عسکری (10) ابوالفضل عسکری 1401/9/14 مستند داستانی همه نوکرها محمدرضا حدادپور جهرمی 3.8 27 روایتی متفاوت از حرکت حسین بن علی(ع) ❤️به سمت کربلا از دید یکی از سربازان سپاه امام (ع) .... قسمتی از متن کتاب که درسی مهمی را به من آموخت (تردید، بدترین بلای عالم برای سربازی است که در خط مقدم قرار دارد) 0 20 ابوالفضل عسکری 1401/9/14 دفترچه نیم سوخته یک تکفیری محمدرضا حدادپور جهرمی 3.5 26 کتابی مستند از گروه تکفیری داعش که قطعا دلتان را به درد خواهد آورد...💔 0 12 ابوالفضل عسکری 1401/9/14 تب مژگان محمدرضا حدادپور جهرمی 3.7 59 نظر همه بزرگواران محترم است🌹 اما خواندن کتاب های اقای حدادپور جهرمی رو به همه ی هموطنان پیشنهاد میکنم . با این کتاب گوشه ای از جنایات فرقه بهائیت را در ایران عزیزمان خواهید خواند. 8 16 ابوالفضل عسکری 1401/9/14 مستند داستانی کف خیابون جلد 1 محمدرضا حدادپور جهرمی 4.0 67 مگه میشه این کتاب رو توی یه بازه یه هفته ای خوند؟ تا کتاب رو ببندی و یه لیوان آب بخوری باز باید بیای سراغ کتاب و ادامه ماجرا 🤦🏻♂️ کتابی که از فتنه ۸۸ به خوبی پرده برداری کرده بود. 0 5 ابوالفضل عسکری 1401/9/14 مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا محمدرضا حدادپور جهرمی 0.0 121 اولین کتابی که از اقای حدادپور جهرمی به دستم رسید و بعد از ان این کتاب رو به چندین نفر امانت دادم تا دوستانم از قلم خوب این نویسنده عزیز لذت ببرند. 😍 0 6 ابوالفضل عسکری 1401/9/14 سلام بر ابراهیم: زندگینامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 207 کتابی مملو از نکات اخلاقی که هر انسانی را با هر طرز فکری مجذوب شخصیت شهید هادی میکند. واقعا جا داره یکی مثل من تمام عمر خود را تلاش کنه تا همین بک جمله را در زندگی خودش عملی کنه. (ابراهیم میگفت: هر کسی ظرفیت مشهور بودن رو نداره مهم تر از مشهور شدن اینه که ادم بشیم.) یاعلی🌹 0 6 ابوالفضل عسکری 1401/9/14 خاک های نرم کوشک سعید عاکف 4.4 81 یکی از سوال هایم در مورد دفاع مقدس(جنگ جهانی سوم) این بود که جوانان و ملت ما چه کسانی بودند با چه ویژگی هایی که جلوی دنیا ایستاند؟ آری ما عبدالحسین برونسی ها را داشتیم با ان ایمان قوی با ان اخلاص مثال زدنی ... 0 5 ابوالفضل عسکری 1401/9/14 کشتی پهلو گرفته سیدمهدی شجاعی 4.6 124 سوزش را در قلب خود حس کردم از همان موقع که چشمم به نام این کتاب و به تصویر روی ان افتاد. به راستی این متن ها در مورد اول بانوی جهان بود یا غربت مولایمان علی علیه السلام😔🤦🏻♂️ 0 6 ابوالفضل عسکری 1401/9/14 باشگاه پنج صبحی ها رابین شارما 3.4 86 کتاب واقعا تاثیر گذاری بود. شاید اگر خیلی خوابالو تشریف داشته باشید😴 نتونه به شما سحرخیزی رو دیکته کنه اما قطعا اون خواب شیرین تا لنگ ظهر رو ازتون میگیره😅 خلاصه این کتاب (سعی کنید حداکثر استفاده از یک روز را ببرید. این یکی از مهم ترین عوامل موفقیت در زندگی است) 0 3 ابوالفضل عسکری 1401/9/14 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 211 هنوز هم بعد از گذشت چندسال وقتی به جلد این کتاب در کتاب فروشی ها یا در فضای مجازی چشمم می افتد، بی اختیار لبخندی میزنم. مرا یاد همان ایامی می اندازد که کتاب خوانی را با ورق های این کتاب📖 شروع کردم، شاید بهتر باشد اینطور بگویم آنقدر این کتاب برایم شیرین بود که سراغ دیگر کتاب ها 📚رفتم. داداش حمید تا ابد (یادم هست)که شما کتاب خوانی را به من هدیه دادید.🌹 0 7