یادداشتهای نجمه صبری (6) نجمه صبری 13 ساعت پیش امضای کوچک سیدعلی اصغر علوی 3.2 4 دست کوچک باب الحوائج نازنین کربلا،گره گشای هماره پیچ و تاب زندگی هردو سرایتان باد آقای نویسنده... 0 1 نجمه صبری 4 روز پیش چای روضه دم: درس هایی که از چای روضه اباعبدالله (ع) می توان گرفت! سیدعلی اصغر علوی 4.0 1 خیلی مریض آمده است چای عزا دم کنید... یک روز مانده تا محرم الحرام ۱۴۴۷ کتاب را تمام کردم. از آن کتاب هایی بود که دوست نداشتم تمام شود چون ارتباط خوبی برقرار کرده بودم چای در این کتاب فقط یک نوشیدنی نیست؛ نمادی است از صفا، اخلاص، و پیوند دلها با فرهنگ عاشورا....یا همین چای ساده میتواند بهانهای برای ترویج معارف دینی، مقاومت، و استکبارستیزی باشد ☕️🌱🙂 0 2 نجمه صبری 7 روز پیش ویروس های ارتباط: آسیب شناسی ارتباط و مهارت های مدیریت روابط در خانواده ابراهیم میثاق 5.0 3 با آدمایی که دوستشون دارید حرف بزنید. وقتی ناراحتند، وقتی خوشحالند، وقتی عاشقند، وقتی دلخورند و نمیتونند ببخشند، وقتی غصه امونشون رو بریده، وقتی اعصابشون خرده… آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه. حرف دل آدمارو پیر میکنه،حرف بزنید با تشکر☕️🙃 0 2 نجمه صبری 7 روز پیش سونات بلوط جلیل صفربیگی 2.9 1 بی عشق جهان زود کپک خواهد زد:) 0 3 نجمه صبری 1404/3/31 خشت به خشت پیمان طالبی 4.3 2 خلق امروز به تكذیب بگیرند مرا آن زمانم بشناسند كه یغمایی نیست... 0 1 نجمه صبری 1404/3/28 تاکسی سواری سروش صحت 3.3 55 تاکسی سواری،سروش صحت از کتاب هایی که از نمایشگاه کتاب تهران خریداری شد و در روزهای عجیب و غریبی که به سر میبریم خواندمش... حس ماجرا جویی خاصی دارد داستان های کوتاه و جالبناک؛ داستان ها از یک جایی تکراری میشوند کتاب صوتی این کتاب هم میتواند پیشنهاد خوبی باشه 📚😄 0 1